Speciale gast tijdens DogPop!!!
Bekijk deze mail in je browser

Bumper bezoekt DogPop

 
Niemand minder dan Bumper de Politiehond is op 25 en 26 mei te gast op DogPop. Wie kent hem niet? Bumper en zijn baasje Stephan zijn beide dagen op DogPop aanwezig, voor o.a. een Meet & Greet. Tevens is het boek van Bumper tijdens DogPop te koop en wordt hier een signeersessie aan gekoppeld. De opbrengst hiervan wordt geschonken aan Stichting Hulphond.


 

Dogdive


Springt jouw hond het verst in het water? Door deel te nemen aan de Dogdive kun je kans maken op een mooie prijs. Er wordt gewerkt met drie categorieën. Afhankelijk van de grootte van jouw hond wordt je ingedeeld in de categorie Small, Medium of Large. Je kunt ter plekke inschrijven. 

Demovloer

 
Flyball, Frisbee, Knuffelen, interactie tussen hond en kind, K9, hondenmassage, de opruimhond, dit en meer vind je tijdens DogPop op de demovloer. Er is een gevarieerd programma samengesteld waarin workshops en demonstraties elkaar afwisselen. Mis het niet, 25 en 26 mei het leukste evenement voor hond en baas bij Avonturia. 




 
Evenementenkalender:
  • 25 en 26 mei:
    DogPop
  • 8 september:
    Body Art for Nature
  • 22 september:
    Kattendag







 
Adresgegevens:
Avonturia de Vogelkelder
Kerketuinenweg 3
Den Haag, ZH 2544CV
Netherlands

Add us to your address book
Tel: 070-3637272

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Copyright © 2019 Avonturia de Vogelkelder, All rights reserved.
Beste nieuwsbrief lezer, u ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich eerder bij ons heeft aangemeld voor onze algemene nieuwsbrieven. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.