Speciale thema-nieuwsbrief: Windows 10
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 13 Dec 2019
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook blijf op de hoogte via rss
Speciale thema-nieuwsbrief: Windows 10
Geschreven door: Jeroen de Jager
Aan Windows 10-onderhoud heb je volgens Microsoft geen omkijken meer. Updates gaan vanzelf, jij hoeft niet meer te upgraden naar een nieuwe versie. Jij en ik weten beter. Windows-updates gaan niet altijd even goed en passen jouw instellingen regelmatig ongevraagd aan! Daarom moet je goed op de hoogte zijn van veelvoorkomende problemen en de daarbij horende oplossingen. Daar helpen we je bij met ons Windows 10 Masterpakket. De cursus is geschikt zowel beginners als experts en bestaat uit een techniek- en praktijkboek (180 pagina’s!) én een online Tech Academy-cursus met handige oefeningen, achtergrondartikelen en praktische video’s. In de nieuwsbrief van deze week vind je alles over Windows 10 en hoe je daar zelf grip op houdt. Veel leesplezier en een fijn weekend!
Apps & Software Alles over de nieuwe functies van Windows 10
Geschreven door: Redactie Computer!Totaal
Vanaf Windows 10 is het besturingssysteem veranderd naar een dienst. In plaats van om de paar jaar een nieuwe Windowsversie uit te brengen, blijft Microsoft Windows 10 via updates continue bijwerken met nieuwe verbeteringen en aanvullingen. Wat zijn de veranderingen? Windows 10: nieuwe functies op een rij.
Lees verder
Tech Academy Eindejaarsaanbieding Windows 10 Masterpakket
De kerstvakantie lonkt! Traditioneel het moment dat we de kelder opruimen, verouderde tijdschriften weggooien en alles weer netjes rangschikken. En wat komen we tegen? 932 exemplaren van de Windows 10 Encyclopedie die eerder is verschenen. Te leuk om zomaar weg te doen, te weinig voor een grootschalige actie. Daarom een eindejaarsknaller: ons Windows 10 Masterpakket bestaande uit de cursusbundel Windows 10 Beheer (boek + academy) én de Windows 10 Encyclopedie. Je betaalt slechts € 39,95, omdat je ook nog profiteert van het voordelige pre-ordertarief.
Lees verder
How To Wat kun je zoals met Windows 10 PowerToys?
Geschreven door: Randolf Bouwma
De naam PowerToys ken je misschien nog wel van Windows 95. De toolkit gaf veel 'verborgen' Windows-functies destijds een gezicht in een handige UI. Voor Windows 10 brengt Microsoft het programmaatje nu terug. Wat kun je er zoal mee?
Lees verder
How To Alles over de nieuwe privacy-instellingen van Windows 10
Geschreven door: Ronald
Met elke versie van Windows 10 husselt Microsoft de privacy-instellingen weer door elkaar. En nee: niet alles wat met je privacy te maken heeft is onder Privacy te vinden. Ernstiger is dat eerder gemaakte instellingen na een upgrade nog lang niet altijd worden gerespecteerd. Let hier op bij de nieuwe privacy-instellingen van Windows 10 versie 1903.
Lees verder
How To Veelvoorkomende Windows 10 problemen oplossen
Geschreven door: Dennis Gandasoebrata
Windows geeft weleens problemen. Geen nood: met de juiste hulp ben je de meeste kuren van Windows de baas. Wij laten je zien met welke onderdelen en trucs je Windows in korte tijd weer op de been helpt. Alsof er niets is gebeurd.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl