Van 11 t/m 17 maart is de Nationale Week Zonder Vlees. Hét moment voor een unieke samenwerking tussen foodies magazine en de Vegetariërsbond. Samen werkten we aan ‘Lekker Vegetarisch’ een magazine voor de culi-vegetariër en voor iedereen die het leuk vindt om te experimenteren met lekkere en verrassende gerechten zonder vlees en vis. Ecbt een leuke manier om kennis te maken met foodies magazine en een mooi eenmalig alternatief voor ons leden/donateurs! Je vindt er meer dan 50 verrassende gerechten, hoe je zelf kaas kunt maken, de leukste vega-bloggers, hoe je een heerlijke bonenburger maakt en nog véél meer. Zo maakte de redactie van foodies met ons ook een weekmenu voor de Week Zonder Vlees. Voorproefje? Begin maart valt deze Special van ruim 114 pagina's bij al onze donateurs en leden op de mat... Nog geen lid of donateur? Bestel dan je exemplaar, of word alsnog lid. Vegetariërsbond schotelt directeur Go-Tan vega Weekmenu voor Op zijn verzoek schotelen wij tijdens de Week Zonder Vlees directeur Han Go, van die heerlijke (want deels ook vega en vegan) Go Tan producten, een vegetarisch Weekmenu voor. Han Go ontvangt van ons een digitale 'menukaart', inclusief funfacts, tips en hacks, en blogt tijdens deze week dagelijks over zijn ervaringen. Méér Go-Tan de komende tijd, want Han Go is ook onze gast in een van onze komende Lekker Vega Kookshows, die we op 3 en 4 maart opnemen. Niets missen? Abonneer je dan op ons Youtube-kanaal of volg Lekker Vega op Instagram of Facebook. Op 3 en 4 maart a.s. nemen wij vier nieuwe Lekker Vega Kookshows op. Heb je de eerste twee van dit nieuwe seizoen gemist? Lekkers uit seizoen 1: Eva Paradise bakt makkelijke glutenvrije pannenkoekjes Ze zijn zo simpel, binnen een kwartierje heb je een bord met overheelijke pannenkoeken klaar. Kijk hier voor de aflevering en het recept. Jacinta Bokma maakt een Fabergé? avocado burger. Dit is een bijzonder lunch- of bruch gerechtje voor avocado liefhebbers. In een minuut of 10, tover je een kleurig gerechtje voor speciale gelegenheden of een bijzonder persoon op tafel. Kijk hier voor de aflevering en het recept. In 2040 eet Nederland 50% minder vlees. Het kán, maar alleen met jouw hulp. Wij benaderen de bedrijven en de politiek. En wij laten jou kennismaken met de geheimen van de vegetarische keuken. Zo inspireer je de mensen in je omgeving. Iedere stap telt. Met onze welkomstgeschenken helpen we je op weg. Als dank voor je donatie krijg je: Gratis het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" Gratis! 4 x per jaar magazine Lekker Vega t.w.v. 16 euro. Korting! Je krijgt 10% korting in vele restaurants en 5% korting bij de webshop van de Vegetarische Slager. Gratis! Persoonlijk voedingsscan. Onze 6e vegetarische Kookboekverkiezing is onderweg! Er staan 52 nominaties in de voorronde. De vega(n) kookboeken met het meeste stemmen in de voorronde, gaan door naar de finaleronde (1-10 maart). Stemmen hiervoor kan tot 28 februari. Dit is je laatste kans om je favoriet naar de finale te stemmen!
|