|
|
|
We love spruitjes Varkenshaas met aardappelcrème, geroosterde spruitjes, bacon en appel | Met deze varkenshaas met aardappelcrème, geroosterde spruitjes, bacon en appel serveer je je gasten een echte klassieker, maar dan wel mét een twist. Weten welke? | |
|
|
|
|
|
Rollen maar! Pasta pesto met kruidige gehaktballetjes | Kan jouw pasta pesto wel een upgrade gebruiken? Maak dan deze versie met kruidige gehaktballetjes. Door alle verse kruiden, de amandelen, chilipeper, kappers en citroen vergeet je één ding bijna... | |
|
|
|
|
Advertorial | | In deze gids vind je de leukste cafés om met vrienden af te spreken | Op zoek naar dé perfecte borrelplek om met vrienden af te spreken? Zoek niet verder, want Leffe helpt je sinds deze zomer uit de brand met De Leffe Gids. | |
|
|
|
delicious.november It's showtime! In november kijken we alvast vooruit naar feestmaand december; je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen. Van tips voor feestkoken zonder stress tot kerstklassiekers van Janneke Philippi. En van de borrelhapjes van Rutger v/d Broek & Yvette van Boven tot een happy end met magische meringue desserts. Kortom: it’s showtime! Het novembernummer is nog slechts een paar dagen te koop! Wees er dus snel bij, want op = op. | |
|
|
|
|
|
Een goede voorbereiding... Koken voor een grote groep? 84x makkelijke recepten | Voor gepassioneerde thuiskoks is dit hét moment om na te gaan denken over wat we komende maand allemaal gaan (test)koken. Vergeet het zoekwerk, met deze recepten kook je makkelijker dan ooit voor een grote groep met de feestdagen! | |
|
|
|
|
Advertorial | Trakteer jij jezelf op deze feestelijke aanbieding? Kerst à la Petit gâteau betekent de beste bakrecepten voor geweldig kerstzoet door chef-patissier Meike Schaling van Petit gâteau in Amsterdam. Van Hollandse kerststol tot bûche de Noël en van kerstkoekjes tot grand soufflés als dessert... Word nu abonnee van hét NR.1 foodmagazine en krijg het bakboek cadeau! | |
|
|
|
|
|
Hoofd- en bijzaak Geroosterde pastinaak met linzen en dille-hollandaise | Janneke Philippi is al helemaal in de stemming om extra feestelijk en toch makkelijk te koken. Ze doet dat graag met seizoensgroenten, zoals pastinaak. En, zoals we van haar gewend zijn met een eigen draai. | |
|
|
|
|
|
De vriezer is je beste vriend Je (kerst)diner voorbereiden: dit kun je nu al invriezen! | Veel gasten? Maak alvast wat ruimte in je vriezer voor deze tijdwinners. Op de dag zelf geldt: ontdooien maar! Dit kun je een paar weken van tevoren doen en maken. | |
|
|
|
|
|
18 november intocht! Alles over speculaas + de 9 lekkerste recepten | Als je denkt aan het najaar en in het speciaal de tijd rondom Sinterklaas, denk je waarschijnlijk direct aan speculaas. Trek gekregen? Dit zijn onze favoriete recepten voor gevulde speculaas, speculaaspoppen, -wafels, -ijs en meer! | |
|
|
|
|
|
|
|