Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

deel 1

Sportvoeding getest

De komende weken staat Fiets.nl in het teken van sportvoeding.  Aan het eind van deze lange test krijg je van ons een totaaloverzicht met eindoordeel over wat de beste reep, gel en dorstlesser is. Tot die tijd behandelen we om de week 4 à 5 merken en geven we de cijfers van de repen, gels en dorstlessers alvast prijs! Deel 1 staat nu online!

Fiets

nieuwe gravelband

Vittoria Terreno Zero

Vittoria komt met een nieuwe gravelband, de Terreno Zero. Een band geschikt voor diverse ondergronden. Met in het midden een glad loopvlak en aan de zijkanten kleine nopjes. Hij komt in twee maten, een 700x35c en een 650x47c. De Zero zou vooral geschikt zijn voor ritjes waarbij je asfalt vaak afwisselt met gravel. Iets voor jou?

Fiets

Mariokart op de fiets

The Rock Cobbler race

Er zijn tegenwoordig ontelbare fietsraces. Het kan vaak niet gek genoeg, hoe zwaarder hoe beter lijkt het. Maar wat als je een wedstrijd ook nog op een andere manier bijzonder kunt maken? The Rock Cobbler in Californië is niet alleen loodzwaar, maar misschien ook nog eens de meest gestoorde en hilarische race ter wereld!

Met een route die tot de dag van de race geheim blijft, gekke hindernissen, obstakels en de nodige special effects. Van opblaas ballen die op je afgevuurd worden, karaoke langs de weg, een onverwachte poolparty en fietsen door iemand zijn woonkamer. Het kan allemaal.

met gravelspecial

Fiets nr.10-2018

Deze maand maar liefst 172 pagina’s leesplezier!

Met o.a. aandacht voor:

  • Test racers: de eerste modellen voor het nieuwe seizoen.
  • Test: MTB, hoeveel veerweg heb je nodig?
  • Fietsen in het digitale tijdperk. De sport heeft een nieuwe dimensie gekregen
  • Krachttraining voor in de winter, oefeningen, schema’s, tips
  • Reisverhaal: fietsen aan de voet van de Alpen in de Duitse grensstreek Allgäu

Natuurlijk ook in deze editie weer 16 pagina’s professioneel wielrennen / powered by Procycling

En nog een extraatje! Onze Fiets gravelspecial krijg je er deze maand gratis bij.

Fiets
Fiets

bijzonder experiment

Gemengde ploegentijdrit in 2019

Dat de WK ploegentijdrit op de schop zou gaan was al bekend, maar nu heeft het organisatiecomité hoe de nieuwe invulling eruit gaat zien. De ploegentijdrit wordt vanaf volgend jaar met gemengde landenteams verreden.

Per land staan er straks drie vrouwen en drie mannen aan de start die in estafettevorm een parcours van 14 kilometer afleggen. Na het passeren van de tweede man nemen de vrouwen het stokje over. De tijd van de tweede vrouw telt aan de finish in Harrogate. Een bijzonder experiment, de reacties zijn nog niet heel enthousiast.

Fiets

Advertorial

#CROSSISCOMING: MERIDA MISSION CX

Het wegseizoen loopt helaas alweer ten einde. Hoogste tijd voor het cyclocross seizoen!

De MERIDA MISSION CX is een compleet nieuw ontworpen cyclocrossfiets voor meer dan alleen wedstrijden in het veld. Het is ook de perfecte fiets voor de traditionele veldtoertochten die in de herfst en winter worden georganiseerd en trainingsritten in barre omstandigheden. Verkrijgbaar met zowel een carbon als aluminium frame, prijzen v.a. € 1.399,-

 

Fiets

Advertorial

FIETS 500

Wat is er nu mooier dan een Alpencol op te stomen, met power in de benen? Genieten van het uitzicht, de rust en de stilte van het berglandschap?

Deze grote, allesomvattende collengids van de mooiste fietslanden van Europa is een bundeling van vijf kleine berggidsjes die we in de loop van de jaren hebben uitgegeven. We hebben er van alle landen 25 nieuwe cols bij gedaan.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer