Koffie cups van Bamboe nu ook online verkrijgbaar!

De vervanging van de een-keer-gebruik-papieren-bekertjes. Je weet wel die bekertjes die je bij de kiosk, Starbucks en bij  tankstations krijgt. Zij hebben een gemiddelde levensduur van 13 minuten, belanden daarna in de prullenbak en worden, omdat we ze vaak niet scheiden, niet gerecycled. In de afgelopen 3 decennia hebben we er maar liefst 3 BILJOEN verbruikt.
Wij schrokken hier een beetje van.

De oplossing: deze vrolijke herbruikbare bamboe cups! Gemaakt van bamboe vezels en oersterk. Bamboe is van nature steriel waardoor je drankje blijft smaken zoals die hoort te smaken. De cup is ook BPA vrij en vaatwasser bestendig. Magnetron vinden ze iets minder leuk. Deze verschillende vrolijke printjes zijn alleen te verkrijgen bij de WAAR winkels. En nu ook online!

 
Bestel ze hier!
Natuurlijke crème-deo’s van We Love The Planet

Yes, het kwik stijgt! Dat bekent; slippers, korte broekjes/rokjes, t-shirt en tjah klotsende oksels. Het laatste is misschien iets minder prettig, maar met de cremédeo’s pasta’s van We Love The Planet is dit geen probleem meer. Deze biologische cremedeo’s bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn biologisch gecertificeerd! Goed voor je huid en de planeet. Het sluit de huid niet af maar laat het juist ademen, het zuiveringszout neutraliseert geurtjes op een natuurlijke wijze...
Lees snel verder
Een culinair gerecht maken is niet moeilijk

Heerlijke curry, korma of tandoori maken is nu een eitje. Met de kruidenpasta’s van FTO is het een kwestie van toevoegen, roeren en opdienen. Wok wat groentes, voeg de kruidenpasta en wat kokosmelk toe en laat even sudderen. Lekker met basmati rijst en een beetje sambal!   Heb jij nog een gezellig diner gepland dit weekend waar je indruk wilt maken. Met deze kruidenpasta’s gaat dat zeker lukken.
 
Bestel ze hier!
Copyright © 2018 WAAR

Ons mailadres is:  info@ditiswaar.nl

ik wil me weer uitschrijven   https://ditiswaar.us10.list-manage.com/profile?u=d35d636b404dd6cebcc0a06db&id=f5649ad7b4&e=d6319acc84







This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WAAR · Randweg 8 · Culemborg, Gelderland 4191AC · Netherlands