Zoals heel de wereld heeft ook Brasserie Springer last van het Corona virus. De stoelen en tafels zijn al sinds 15 maart leeg en het lijstje met onderhoudsklusjes begint leeg te raken. Daarbij missen wij onze gasten. Uit diverse reacties is gebleken dat jullie ons ook missen. Hier gaan we verandering in brengen! U heeft namelijk nu de mogelijkheid om thuis van een Springerwaardige maaltijd te genieten.
Een beetje van Springer en een beetje van jezelf
Onze keuken zal zich inzetten om menu onderdelen voor u te koken, zodat u met weinig moeite een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert op tafel kan zetten. Zelf heeft u de regie in handen en hoeft u alleen de bijgerechten te maken.
Al onze gerechten worden geserveerd in weckpotten van 500 gram.
Eendje achter glas € 9,00 p.p. (per 2 personen te bestellen) Vlees van botermalse gekonfijte en “geplukte” eendenbouten (Veluwe) met een saus van sinaasappel en groene pepertjes.
“Opgeweckt” varkentje € 8,00 p.p. . (per 2 personen te bestellen) Het bekende “pulled pork” met gebakken uien en pikante kruiden. Het varken uit Limburg wordt eerst gepekeld, dan botermals gegaard met pikante kruiden en verrijkt met sjalot uitjes en extra gekruid met verse chimichurri.
Aspergeragout € 7,50 p.p. (per 2 personen te bestellen) 100% vegetarische groenten ragout met asperges, pastinaak, aardappel en hard gekookt ei.
Kreeftensoep € 7,50 p.p. (per 2 personen te bestellen) Onze “wereldberoemde” kreeftensoep. Traditioneel gemaakt van kreeften, krachtige visbouillon en veel verse groenten en kruiden. Afgeblust met wolk room en rijkelijk gevuld met garnalen.
Zoet citroentje €5,00 p.p. (per 2 personen te bestellen) Een frisse bavarois van citroen in laagjes, frisse mousse van Hollandse aardbeien en chocoladeschotsen.
Onze gerechten worden verpakt in weckpotten en gepasteuriseerd in de oven. De weckpotten hebben THT van 1 week in de koeling. Opwarmen van het gerecht: Trek aan het rode lipje om de weckpot te ontluchten. Open gaat dan heel makkelijk. Doe de inhoud in een pan en doe voorzichtig opwarmen. Geheel mag niet koken, om aanbranden te voorkomen.
De gerechten zijn van dinsdag tot zaterdag van 16.00-18.00 af te halen bij Brasserie Springer. Reserveren is noodzakelijk.
Hart onder de riem
Wij kijken uit naar het moment dat onze deuren weer open gaan en wij onze gasten weer kunnen verwennen met onze gerechten en wijnen. Op dit moment zijn wij al druk bezig met nieuwe ideeën voor de menukaart en evenementen. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd en wij hopen dat u snel te zien!