Corona versnelt opkomst remote audits, wat zijn dit en hoe gaan we ermee om?
Goed voorbereid op een crisis met ISO 22301: Foodbedrijven over hun ervaringen | Vezet, Hoogesteger, FrieslandCampina, Plukon, Bakker Barendrecht en bakkerij Borgesius & Goedhart: al deze levensmiddelenbedrijven zijn gecertificeerd volgens ISO 22301.Zijn ze daarmee daadwerkelijk beter voorbereid op een calamiteit of crisis? Lees het in de coverstory van het nieuwe magazine van VMT. | |
|
| Expertpanel: Veranderen standaarden en certificering door de coronacrisis? | | |
|
| (advertorial) | 15% korting op training! | Aan de slag met een voedselveiligheidssysteem in uw organisatie? Dan zit u goed bij DNV GL! Volg de klassikale training Normkennis ISO 22000 en FSSC op 25 november en laat uw voedselveiligheidssysteem doorgroeien naar een volwaardig managementsysteem. Nu met 15% korting! | |
|
| Corona versnelt opkomst remote audits, wat zijn dit en hoe gaan we ermee om? | | |
|
| Standaarden voedselveiligheid na 2020: 5 trends en wat betekent het voor u? | | |
|
| (advertorial) | Uitdagingen zuivelvervangers | De vraag naar plantaardige Zuivel is in 2019 met 11,4% gestegen en dit zal blijven groeien. Uitdagingen bij de ontwikkeling van deze producten zijn: Stabiliteit, Textuur, Mondgevoel en Smaak. Benieuwd hoe natuurlijke ingrediënten je applicatie kunnen verbeteren? | |
|
| Givaudan: ‘Plantaardige visproducten vormen opkomende trend’ | | |
|
| (advertorial) | Allergeenvrije claims in vlees | Allergenen vermijden blijft relevant in de vleesindustrie. Circa 20% van de productintroducties bevat de claim glutenvrij of lactosevrij. Ook interessant voor uw bedrijf? Bekijk het rapport en de producten van Dutch Spices, die voldoen aan de gluten- en lactosevrije eisen. | |
|
| Digitale Food Law Update 29 september. Onder meer over regels rondom vega en vegan | De productie en etikettering van vega en vegan producten brengt eigen uitdagingen met zich. Hoe zit het precies met de regels? Hoor het op de digitale Food Law Update op 29 september | |
|
| Column Safe met Sjoerd: Verzeker je voedselveiligheid | | |
|
| Nespresso: “Vanaf 2022 is al onze koffie klimaatneutraal” | | |
|
| Damien Wurpillot van Griffith Foods: ‘Iedereen wil de Heineken zijn van de alternatieve eiwitten’ | | |
|
| Het belang van tracking & tracing | | |
|
| (advertorial) | De digitale Week van VMT, bent u erbij? | Op zoek naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid, productontwikkeling en technologie? Kom dan 16 t/m 20 november naar de virtuele Week van VMT. Hier worden de laatste inzichten, innovaties en ideeën op het gebied van Food Safety en Food Future met u gedeeld. | |
|
| |
|
|