| | Standvastige Top-3 in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500: De Librije weer de beste Jonnie en Thérèse Boer staan wederom op de eerste plaats in de 45ste editie van restaurantgids Lekker500. Het culinaire en inspirerende koppel uit Zwolle behoort al ruim dertig jaar tot de […] Lees verder |
|
|
|
| | Studenten ROC van Flevoland in de prijzen tijdens Europese horecavakwedstrijd Student Vienna Marsman (recths) van MBO College Poort heeft afgelopen week goud gewonnen voor het onderdeel Barista tijdens de 35e editie van de AEHT (Association Européenne des ecoles d'Hôtellerie […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu in andere handen De Axivate Horeca Group van Bas Rasker neemt per 1 november het familiebedrijf Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu over. Beide exploitaties behouden dezelfde horecafunctie. Ook de […] Lees verder |
|
|
|
| | Rabobank: aanbod traditionele horeca daalt De horecasector kende een uitstekend tweede kwartaal dit jaar. Dat blijktuit de kwartaalupdate van de Rabobank In totaal kwam de omzet zelfs boven de gerealiseerde omzet van het pre-corona jaar […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
| | Sterrenzaak Wollerich sluit na 27 jaar de deuren in 2023 Na 27 jaar verkopen Meriam en Gerard Wollerich het pand waarin hun restaurant Wollerich is gevestigd. De villa krijgt een nieuwe eigenaar en een nieuwe bestemming en zal na de verkoop niet meer als […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|