Nationale Theaterkassa
Dennis van Aarssen
The voice of Holland 2019 winnaar Dennis van Aarssen komt met zijn eerste theatertour ‘Start spreading the news’ naar de Nederlandse theaters!

Begeleid door de 10-koppige BOSCO bigband brengt Dennis de swingende nummers van grote zangers als Frank Sinatra en Sammy Davis jr. tot aan Michael Bublé en Stromae.

De kaartverkoop is per direct gestart!
 
Bestel hier je kaarten!
Wat je kunt verwachten bij Dennis van Aarssen? Een heerlijke liedjesavond waarin je wordt meegenomen op een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé zijn belangrijke inspiratiebronnen voor Dennis, maar het was het album ‘Swing When You’re Winning’ van Robbie Williams waardoor hij al op jonge leeftijd wist dat hij artiest wilde worden.

Dennis besloot vorig jaar zich aan te melden voor The voice of Holland waar hij zich wist te presenteren als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan. Met innemende vertolkingen van bekende tracks als ‘New York, New York’, ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ wist Dennis de finale te winnen.
Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Hij zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire.

‘Start spreading the news’ is vanaf 19 september t/m 23 december te zien door heel Nederland! 
Bekijk hier de speellijst!
Hieronder alvast een voorproefje!

Het nummer 'New York, New York' uitgevoerd door Dennis tijdens een van de liveshows van The voice of Holland!
Dennis van Aarssen
Facebook Twitter Instagram
Nationale Theaterkassa