Surf snel naar De Morgen shop en vind alles om een topzomer te beleven!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Mijn zomertuin? Picture perfect!

Mijn zomertuin? Picture perfect!
Lekker languit loungen en tafelen met de Santorini loungeset. De frisse tinten doen denken aan Mediterraanse warmte en gezelligheid. Door de opstelling van de stoelen en de loungebank staat comfort bij deze set op nummer één. Het hoogwaardige aluminium frame is nagenoeg onderhoudsvrij en en de grote kussens zorgen voor een comfortabele zitervaring

*Beperkte beschikbaarheid!
Bekijk details

Raak helemaal verslingerd aan uw tuin!

Altijd gedroomd van een sfeervolle tuin die precies uit 'de boekskes' komt? Met onze lichtslingers tovert u uw terras, koer of tuin binnen de kortste keren om in een miniparadijs. Dankzij deze slimme én waterbestendige sfeerverlichting is het altijd supergezellig vertoeven buiten. 
 

Bestel vanaf € 27,50

Deze robuuste, krachtige gasheater is zeer geschikt voor het verwarmen van uw tuin of terras. Hierdoor kunt u heerlijk buiten blijven genieten wanneer het ‘s avonds wat afkoelt. Hij is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en stijlvol ontworpen zodat hij perfect past op uw terras of in de tuin.  

Dit wil ik
De zweefparasol heeft een groot parasoldoek van 3 meter doorsnee en is daarmee ideaal voor in de tuin en op het terras. De zweefparasol is met een zwengel te openen en de kantelhoek van de parasol is traploos verstelbaar.
Bekijk details

De zomer is pas echt afgetrapt wanneer de eerste kolen op de barbecue smeulen. Met dit uitgebreid Barbecook-pakket van hoogwaardige kwaliteit heeft u alles in huis om heerlijk malse steaks, sappige vispapillots of gegrilde groenten perfect klaar te maken. Eet smakelijk!

 

Wat zit er in het pakket? 

  • Barbecook houtskoolbarbecue Adam 50
  • Point-Virgule driedelige BBQ-set
  • Point-Virgule linkse en rechtse lederen handschoen
  • Point-Virgule set van 4 BBQ steakmessen
Bekijk aanbieding
 

Zomers leesplezier

Zomers leesplezier
Toen het debuut van Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) uitkwam, vielen critici over elkaar heen om hun bewondering uit te spreken. De combinatie van duistere intriges en romantiek, met de kleurrijke Barcelonese straten als decor, leverde wereldwijd massa’s fans op van zijn literaire reeks “Het Kerkhof der Vergeten Boeken”. De drie eerste delen mogen in geen enkele boekenkast ontbreken!
Ik wil dit pakket
Welkom in de BoonsBoro Inn! Het prachtige pand staat al eeuwen in hartje Boonsboro. Het heeft vreugde en verdriet gekend, oorlog en vrede, liefde en haat. Nu is het oud en moe en rijp voor de sloop. Maar dan is de redding nabij: de drie broers Montgomery hebben het gekocht en willen het opknappen om er een Bed & Breakfast te beginnen. Ze brengen het pand weer tot leven en zo ook hun liefdesleven.
Nu bestellen
Wat is er zaliger dan in de zon zitten op lange zomerdagen met een heerlijk boek? Dan is uw dag helemaal compleet. Met deze vijf romans beleeft u sowieso een topzomer!
Bekijk titels
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid