Stefan van Engelen presenteert zijn Franse keuken!

2 jaren geleden


Text only:

Pottenkijkers Franse editie!
Stefan van Engelen presenteert zijn Franse keuken in 4-gangen.


 


In franse sferen en optioneel een bijpassend wijnarrangement serveren wij het onderstaande menu.


Amuse
We beginnen met een spannend soepje waarvan u de inhoud zelf mag raden.


Entrée
Fromage de chèvre, saumon, avocat.
Gerookte zalm, zachte geitenkaas en een schuim van avocado geserveerd in
een kommetje gemaakt van loempiadeeg.


Le plat principal
Venaison, les champignons, l'orge perlé, échalotes.
Hertevlees geserveerd met een jus van bospaddenstoelen,
zoete sjalotten en parelgort met pastinaak en schorseneren.


Le dessert
Orange et chocolat
Sinaasappel bavarois met een amandel schuimpje en chocolademousse.


Laatste kans om te reserveren!
Kosten 4-gangen menu € 25,-
Ontvangst 18.00


Springer’s Kerstweek
22 t/m 26 december
 Vijf dagen culinair feest!


22 t/m 24 december ‘Pre-Christmas’.
Op deze dagen zijn onze gerechten van het kerstmenu los te bestellen.
Ook hebben wij een speciaal 'Pre-Kerstmenu'.
Een petit 3-gangen kerstmenu voor €30,00 p.p.


25 & 26 december Kerstmis


Kosten Renoir menu
Amuse-Voorgerecht-Hoofdgerecht-Dessert
€ 55,00


Kosten Monet  menu
Amuse-Voorgerecht-Soep-Hoofdgerecht-Dessert
€ 62,50
Kerstmenu staat op onze website. Reserveren kan via info@brasseriespringer.nl
 


Het wildseizoen is in volle gang!


 


Kom genieten van de WILDSTE creaties van chef-kok Per Boerefijn. Zo serveren wij een heerlijk hoofdgerecht met hazenrug.
" dronken" Wild haasje


Hazerug medaillons mooi rood gebakken met een "dronken" saus van wildjus, appel en Calvados. Geserveerd met een puree van knolselderij, in spek gerolde aardappels en in roomboter gebakken spruitjes.
Wild Cadeau
Wanneer u het 4- gangen wild menu bestelt krijgt u een weckpotje met bospaddenstoelensoep mee naar huis. 


Wildwijn en Wijn van het seizoen!
 
The Wolftrap Syrah, Mouvedre & Viognier
Winnaar Perswijn wijnconcours najaar & winter 2015
Proefnotitie: Chocolade, kersen, zwarte bes, laurier en ceder, lekker open en aromatisch, stoer.
 

Aanschuif Strippenkaart


Sinds kort kunt u sparen voor een gratis aanschuifmaaltijd. Per aanschuifmaaltijd krijgt u één stempel. Wanneer de strippenkaart vol is krijgt u een tegoedbon voor één aanschuifmaaltijd. De strippenkaart is op te halen bij Brasserie Springer.


 


17 november ‘Pottenkijkers’ Stefan van Engelen presenteert de Franse keuken.
Tijdens deze Pottenkijkersavond zal, Stefan van Engelen, onder toeziend oog van Per zijn specialiteit met ons delen. Hij is chef voor één dag en gaan samen met Per de sterren van de hemel te koken. Het ontvangst is om 18.00 uur. Reserveren is noodzakelijk zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.


18 t/m 19 november – Franse schotel € 15,00
Een heerlijke Franse schotel samengesteld door Stefan van Engelen. Wij serveren hertevlees met een jus van paddenstoelen,zoete sjalotten en parelgort met pastinaak en schorseneren. 


24 t/m 26 november – Springer zuurkool € 15,00
1. Zuurkool gekookt met rode port en ganzenvet.
2. Super rookworst.
3. Rundergehaktballetjes.
4. Krokant gebakken speklapjes.
5. Heerlijke mosterdjus.


Reserveren van tevoren is noodzakelijk zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. Wanneer u dit niet doet bestaat de kans dat de maaltijd op is.


Springer’s Quiz


 


Denk jij de nieuwe Einstein van Schoonhoven en omgeving te zijn? Meld je dan nu aan met jouw team (max. 5 personen) en ga de strijd aan!
 
De quiz bestaat uit 8 ronden, waarvan de 1ste ronde een plaatjesronde is en ronde 7 een muziekronde. De overige ronden gaan over literatuur, geschiedenis, sport, flora, fauna, film eten, drinken, film en nog meer...
Op de volgende data hebben wij een quiz gepland. Eventueel is eenmalig meedoen ook mogelijk. 
Donderdag 17 december
Donderdag 21 januari
Tijden: zaal is open om 19.00, we beginnen om 19.30. 
Kosten: € 15,- per team
 


Eerlijk & Heerlijk eten
Brasserie Springer staat voor puur, eerlijk en bovendien heerlijk eten. 


-Al onze sauzen zijn vetarm en glutenvrij
-Wij serveren zelf gemaakt glutenvrij brood
-Ons bruine brood is gemaakt van bierbostel
-Wij werken met streekproducten
-Onze hoofdgerechten bestaan voor 50% uit groenten
 
Heeft u honger gekregen? Klik dan op onderstaande knop om gelijk te reserveren.
Reserveer nu
Reserveren
Facebook
Twitter
Website
© 2015 Brasserie Springer, Springer nieuws.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft ingeschreven voor deze nieuwsbrief.
Our mailing address is:
Brasserie SpringerOpweg 2aSchoonhoven, ZH 2871NA Netherlands
Add us to your address book
Ik wil me uitschrijven    Ik wil mijn gegevens aanpassen 
 
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Brasserie Springer · Opweg 2a · Schoonhoven, ZH 2871NA · Netherlands

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018