| | De Kas* opent pop-up wijnbar vanwege verbouwing Restaurant De Kas (1 ster) verbouwt momenteel zijn keuken. Het leek er daarom even op dat het restaurant gesloten zou zijn een maand lang. Omdat ze verder willen blijven koken, opent De Kas een […] Lees verder |
|
|
|
| | Lamb Weston lanceert Frites Atelier-Frites van Sergio Herman voor horeca Vandaag lanceert de gepassioneerde frietmaker Lamb Weston in samenwerking met Sergio Herman een nieuw aardappelproduct: Frites Atelier-Frites. Het aardappelproduct is bedoeld voor chefs en […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Sligro doet overnamebod op Metro-winkels in België Het Nederlandse bedrijf Sligro heeft een bod uitgebracht op elf Metro-winkels in België van Makro Cash & Carry Belgium. Hoeveel geld er is geboden voor het noodlijdende Makro bij de zuiderburen […] Lees verder |
|
|
|
| | Dani Hoefnagels wordt executive creative chef bij Brut172** Dani Hoefnagels (24) van Beluga Loves You gaat per 1 december aan de slag als executive creative chef bij tweesterrenrestaurant Brut172 (2 sterren) in Reijmerstok. Zijn vriendin Romée Monkel gaat […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|