Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Waarom toch die lange wijnverhalen aan tafel?
 
 
Rob van Ginneken is docent aan de Hoge Hotelschool van Breda University of Applied Sciences. Rob behaalde in 2010 het WSET […]
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Sterrenrestaurants serveren massaal foute vis
 
Toprestaurants die zich onderscheiden met een Michelinster onderscheiden zich allesbehalve met duurzame vis. Sterker nog, maar […]
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Video: onze columnist serveert geen foute vis
 
Sico de Moel, vaste columnist voor De RestaurantKrant, en eigenaar van restaurant L'invité, serveert geen 'foute vis'. In deze […]
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Vijfde finalist Bocuse d?Or Nederland bekend
 
Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant […]
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Van Hessen bestaat 100 jaar en is Hofleverancier
 
Van Hessen, specialist op het gebied van automatiseringssystemen voor de horeca, viert dit jaar een prachtig jubileum. Als […]
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
La Buvette opent allereerste terras aan vernieuwde Coolsingel 
 
Brasserie La Buvette heeft vandaag het allereerste terras aan de vernieuwde Coolsingel geopend. Sinds 2016 is La Buvette […]
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Veiligheid maaltijdbezorgers moet vergroot worden
 
De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers (NLVVM), Veilig Verkeer Nederland (VVN) en de Vereende streven gezamenlijk naar […]
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Italianen kiezen deze pizza als de beste van Nederland
 
Alleen al in Nederland zijn er naar schatting zo’n 1423 pizzeria’s. Maar wie maakt nou de lekkerste van ’t land? Volgens de […]
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Opening Rotterdamse food-hal met culinair genot van Ron Blaauw
 
Men neme een oude Rotterdamse metaalfabriek en toveren deze om tot waanzinnige indoor jeu de boules food-hal. Dit weekend is het […]
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Kookgoot en GastRO 2019: culinair stadsfestival Rotterdam
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Erik van Loo verlaat Restaurant The Park
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
''Sinas schenken we niet meer, dat is voorbij''
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Papa John?s opent nieuwe vestiging in Hilversum
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.