De succesformule van The Seafood Bar
 
VIS Magazine
 
 
 
Steunpakket hoge energiekosten voor mkb onvoldoende
 
De stijgende energiekosten breken veel visspecialisten op. Het kabinet werkt aan een steunpakket, maar de brancheorganisaties als Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten vinden het pakket onvoldoende. "Dit gaat de visspecialist niet helpen."
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
De succesformule van The Seafood Bar
 
In zijn jeugd kocht je voor tien cent een puntzak ‘krukels’ (alikruiken). Schelpdierliefhebber Fons de Visscher (62) is nu eigenaar van The Seafood Bar. “Hier eet je kreeft voor een normale prijs.”
 
Lees verder
 
Label Wild’nZilt voor een toekomstbestendige visserij
 
Met het label Wild’nZilt wil visser Hendrik Kramer het roer omgooien en vis via een kortere keten zelf verhandelen aan bewuste consumenten en bedrijven die hoge eisen stellen aan duurzaamheid. 
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
‘Met meer zelfvertrouwen in de winkel’
 
Amy Jonk (18) was al aangenomen op een mode-opleiding, maar koos toch voor de vis. Dit jaar behaalde ze haar diploma voor de mbo 2-opleiding Verkoopmedewerker vis van SVO vakopleiding food. 
 
Lees verder
 
Het Schip van de Toekomst wint Maritieme Hackaton
 
Rondom het Holland Fisheries Event op Urk vond de Maritieme Hackaton plaats. Tien teams gingen op zoek naar nieuwe oplossingen voor actuele uitdagingen in de maritieme sector. Team 8 won de Hackaton met het Schip van de Toekomst.
 
Lees verder
 
Meer nieuws
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Boeken
Alles wat je wilt weten over een bedrijfsoverdracht
 
Voor foodondernemers is bedrijfsoverdracht een actueel onderwerp. In de versbranches werken veel oudere ondernemers, die moeten nadenken over de toekomst van hun bedrijf. Een moeilijk onderwerp, want naast alle emoties rondom een bedrijfsoverdracht, weten veel ondernemers niet precies hoe dit proces eruitziet. Het boek ‘De 100 meestgestelde vragen bij een bedrijfsoverdracht’ kan helpen.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 7 | september 2022
 
Het thema van dit nummer van Vismagazine is schaal- en schelpdieren. Met onder andere:
  • Interview Fleur en Fons de Visscher
  • Beurzen Holland Fisheries Event en Spakenburgse visbeurs
  • Zeevisgroothandel D. Plugge 90 jaar
  • SVO: ‘Met meer zelfvertrouwen in de winkel’

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers