En als dit allemaal voorbij is, gaan we samen weer op pad.
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Klik hier voor de online versie
SEAT
Nieuwsbrief
Baas boven baas
Stilstaan om straks weer samen vooruit te gaan.
Hola,

Al zo’n 70 jaar zorgen we ervoor dat jij vrij kan gaan waar je wil. Dat is wat ons beweegt.

Maar nu vragen we je stil te staan. Stil te staan bij het advies. Stil te staan bij anderen. We vragen je om ons voor even te parkeren.

Maar wees gerust. Ook wij gaan nergens heen. En als je ons nodig hebt, staan we voor je klaar zoals je dat van ons gewend bent. Onze SEAT-dealers zijn gewoon geopend, maar met aangescherpte maatregelen.
Tot €7.000 voordeel
Wij staan voor je klaar.
Wij realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij, ook in deze periode, jouw mobiliteit kunnen verzorgen. SEAT-dealers hebben daarom passende voorzorgsmaatregelen genomen én slimme oplossingen bedacht om niet alleen de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen, maar ook om jou de service te kunnen bieden die je van ons gewend bent. Dus of jouw SEAT nu toe is aan APK, onderhoud, reparatie of een bandenwissel nodig heeft. Wij staan voor je klaar, ook nu.
Private Lease actie
Private Lease actie: rijden vanaf € 289 p/m*.
Snel en voordelig in een nieuwe SUV stappen? Dat kan! Kies voor een SEAT Arona of Ateca Private Lease uit voorraad. Alleen in april krijg je € 20 extra voorraadkorting op je Private Lease maandtarief. Zo rijd je al in een nieuwe Arona vanaf € 289 per maand of een Ateca vanaf € 449 per maand*. Let op: zolang de voorraad strekt.
Contact <odellen Dealers
Contact Modellen Dealers
fb in yt in
Wat vind je van deze mail?
  
Uitschrijven nieuwsbrief
Uitschrijven SEAT
© 2020 SEAT. All rights reserved

*Private Lease tarief o.b.v. 48 maanden en 10.0000 kilometer per jaar. Alleen geldig in april en zolang de voorraad strekt.