Stockon start online verkoop verswaren

3 maanden geleden


Text only:

Kleding passen bij DHL servicepunten |
Tesco-baas pleit voor Britse ‘Amazon-tax’
8 oktober 2018

Online versie
Stockon start online verkoop verswaren


[Nieuws]
Stockon levert vanaf nu ook verswaren. Naast houdbare boodschappen kunnen klanten sinds kort ook verse zuivelproducten als kaas en melk bestellen.
Kleding passen bij DHL servicepunten


[Nieuws]
Bezorgdienst DHL heeft voor het eerst een servicepunt uitgerust met een pashokje waar online bestelde kleding kan worden gepast.Stap in het succes van Amazon en Bol.com!
[Advertorial]
Marketplaces zoals Bol en Amazon groeien snel en bieden enorme kansen voor webshops. Ze leveren additionele omzet en bieden de kans om gemakkelijk over de grens te gaan verkopen. Voor een eenmalig vast bedrag helpt Maze-One webshops om op beide platforms te starten.
Klik hier voor meer informatie


Tesco-baas pleit voor Britse ‘Amazon-tax’


[Nieuws]
Om Britse retailers van het faillissement te behoeden moet een belasting op online verkopen worden ingevoerd, dat stelt Dave Lewis, ceo van de Britse supermarkt Tesco.Events

Marketing & Technology | 6 november 2018


Grand Prix Content Marketing | 22 november 2018


SponsorRing | 26 november 2018


Social Service Congres | 29 november 2018


Lidl toch weer in online boodschappen


[Nieuws]
Lidl stopte met de verkoop van verswaren, maar lijkt de draad in Gent weer op te pakken: daar levert de super boodschappen binnen twee uur met de fiets.Whitepapers
De drie belangrijkste aspecten voor een sterke merkidentiteit
Valkuilen bij uw loyalty strategie
Een visie op digitale transformatie binnen de financiële dienstverlening
Blijven groeien met uw webshop


Hoe kan nieuwe technologie jouw ROI verhogen?
[Advertorial]
Show me the money is het thema van Marketing & Technology 2018. Sprekers van o.a. de Bijenkorf, Bidfood, Husky en HelloMaaS vertellen jou hoe technologie jouw omzet positief kan beïnvloeden. Sprekers geven jou de do's en dont's uit eigen ervaringen. Concrete kennis die je direct in de praktijk kan toepassen.

Bestel tickets


Digitaal dashboard over de Twinkle100


[Onderzoek]
De Hogeschool van Amsterdam heeft een digitaal dashboard gemaakt over de Twinkle100. Vol met data over de grootste online verkopers in Nederland.Vacatures
Powered by Exenzo
E-commerce Manager (Hilversum)Propositie Marketeer (Amsterdam)
Magazine
ABONNEMENT

‘Liever snelheid dan perfectie’


[Interview]
Enthousiasme en liefde voor e-commerce brachten Frederik van der Veen onlangs een nieuwe uitdaging: sinds deze zomer is hij ceo van Overstappen.nl.Vergelijk de beste Digital Asset Management oplossingen
[Advertorial]
Als je op zoek bent naar een Digital Asset Management (DAM) oplossing heb je waarschijnlijk al je research gedaan naar alle mogelijke Digital Asset Management vendors. Je hebt dan ook gemerkt dat alle vendors verschillende features leveren, die gericht zijn op verschillende vereisten. Deze vergelijkingsgids is bedoeld om je te helpen met het vergelijken van Digital Asset Management software en features zodat je de oplossing kan vinden die het beste bij je past.

Download nu gratis

Contact
Colofon
Privacy Statement
Abonneren
Adverteren
Volg ons
Je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Twinkle met dit e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com. Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen dan kun je hier je profiel aanpassen.
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious.
Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019