‘Van medewerker tot leidinggevende’
 
VIS Magazine
 
 
 
Uit het magazine
Schelpdieren verdienen ereplek op het menu
 
Mosselen zijn voedzaam, je hoeft geen kunstmest te gebruiken en ze geen eten te geven. Op het gebied van eiwittransitie, duurzaamheid en voedselbeleid is de sector het beste jongetje van de klas. Schelpdieren verdienen een ereplek.
 
Lees verder
 
Bedrijfsinformatie
Daar moet je zijn: Holland Fisheries Event 7 en 8 oktober 2022
 
De 11e editie van de visserij- en maritieme beurs van Nederland vindt plaats op 7 en 8 oktober 2022 in Urk. Dé Nederlandse visserij- en maritieme beurs met een internationaal karakter.
 
Lees verder
 
 
Scheveningse NVWA-medewerker met pensioen
 
Natuurlijk is hij een visliefhebber. Een lekker visje gaat er immers altijd in. Maar vanaf 1 september bezoekt NVWA-medewerker Ron Dijkhuizen geen visafslag, vriestrawler of visverwerkend bedrijf meer.
 
Lees verder
 
NVWA: verandering nodig voor duurzame visketen
 
Voor een duurzame en toekomstbestendige visketen zijn structurele verandering noodzakelijk. Die conclusie trekt Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op basis van de analyse ‘De Visketen in Beeld’.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
‘Van medewerker tot leidinggevende’
 
Collega’s Paul Groes en Bart Obdam volgden samen de mbo-opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food en rondden vorig jaar de opleiding Bedrijfsleider vers af. Paul runt nu met zijn vader Fikke’s Vishoek in Blokker, met Bart als onmisbare rechterhand.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
 
 
 
Epos start pilot mensgericht werven
 
Epos Specerijen start in samenwerking met Mensgericht Ondernemen, WerkgeversServicepunt regio Amersfoort en het Leerwerkloket regio Amersfoort de pilot mensgericht werven. Binnen deze pilot gaan de organisaties op een nieuwe manier medewerkers en banen matchen.
 
Lees verder
 
Onderzoek VNV bedrijfsvoering visspecialist
 
Nieuws over inflatie, hoge energieprijzen en stijgende inkoopprijzen domineert het nieuws. De Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) wil graag weten hoe dit de bedrijfsvoering van de visspecialist beïnvloedt. Daarom staat er een enquête op de website
 
Lees verder
 
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Meer nieuws
Boeken
Aangenaam - Jimmy de Leeuw
 
Tijdens de coronalockdowns schreef chefkok Jimmy de Leeuw samen met zijn vrouw en schoonzus Aangenaam, een basiskookboek met een beetje extra. Naast recepten biedt het boek informatie over materiaal en keukentechnieken en biedt een kijkje in de professionele keuken. En natuurlijk biedt Aangenaam veel recepten. Niet alleen klassiekers zoals Boeuf bourguignon maar ook recepten die je niet vaak tegenkomt zoals orgaanspies, rivierkreeft pilpil of poldergansstoof.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 6 | juni 2022
 
Het thema van dit nummer van Vismagazine is mosselen. Met onder andere:
  • Schelpdieren verdienen ereplek menu
  • OOS mikt op industrialisatie
  • Van Katwijk: Chique vis-deli in de Jordaan
  • Ambulante handel met eigen duurzaamheidscertificaat
  • Smaakmakers steeds gezonder en duurzamer

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers