Bekijk het resultaat en alle productinformatie | zo creëer je opbergruimte zonder XL kast | volgende week zie je... Liza in Woerden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Bekijk het resultaat: Eva in Dordrecht
Het interieur van de meermaals verbouwde starterswoning van Dennis en Desidera in Dordrecht is rommelig en vormt geen eenheid. Eva zag genoeg potentie in hun huis en gaf hun interieur een luxe upgrade met het thema 'gelaagde elegantie'. Benieuwd naar de producten? Bekijk hier het resultaat.
 
 
 
 
Opbergruimte zonder XL-kast
Heb jij geen ruimte voor een grote kast in je woonkamer, maar weet je niet waar je rommel, speelgoed en administratie kwijt moet? Zo creëer je toch extra opbergruimte.
 
 
 
Volgende week zie je...
Liza in Woerden. Wanda en Hendrik Jan zijn drie jaar geleden naar een jaren ’70-woning verhuisd. Ze zijn niet blij met hun keuken en de hun smaken matchen niet. Liza schiet te hulp.
 
 
 
Verrassing! Vanaf woensdag...
zie je 8 weken lang elke woensdagavond gloednieuwe afleveringen Weer verliefd op je huis op tv. Zeg maar hallo tegen nóg een favoriete tv-avond! Lees hier meer.
 
 
 
Terugkijken: Frans in Odijk
Stylist Frans ging aan de slag bij Elise en Wilbert in Odijk. Hij stook het huis in een persoonlijk jasje met de stijl 'Warm Design'. Aflevering gemist? Kijk hem hier terug.
 
 
 
Cocktail time!
Een riante leefkeuken biedt alle ruimte voor gezelligheid. Lekker uitgebreid koken of borrelen met een huis vol. Met deze tips is jouw keuken klaar voor elk feestje.
 
 
 
Shop de stijl
Helemaal fan van de stijl die Eva in Dordrecht neerzette? Die kun je zo in huis halen met deze selectie producten. Welke haal jij in huis?
 
 
 
 
Shop de stijl van aflevering 6
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid