Bekijk het resultaat en alle productinformatie | 5 do's & don'ts voor een ronde muur | volgende week zie je... Eva in Dordrecht
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Bekijk het resultaat: Frans in Odijk
De woonboerderij van Elise en Wilbert is kil, rommelig en heeft weinig sfeer. Frans zag een uitdaging en gaf hun interieur met de stijl Warm Design persoonlijkheid, warmte en kleur. Wil je weten welke producten hij gebruikte? Bekijk hier het resultaat.
 
 
 
 
Ronde muur? 5 do's en don'ts
Een ronde muur een struikelblok voor de inrichting? Dat dachten Elise en Wilbert ook. Maar met deze do's en don'ts wordt het dé eyecatcher van het huis.
 
 
 
Volgende week zie je...
Eva in Dordrecht. Dennis en Desidera hebben alles in huis verbouwd, maar hun interieur bleef achter. Stylist Eva weet raad. Bekijk de sneak peek.
 
 
 
Vlekkeloos mooi
We gebruiken de keuken vaak intensief. Tegelijkertijd willen we hem netjes en schoon houden. Gaan die twee wel samen? Jazeker! Zó behoudt de keuken zijn look.
 
 
 
Terugkijken: Fietje in Bergschenhoek
Stylist Fietje ging vorige week aan de slag bij Priscilla en Bengt in Bergschenhoek. Ze bracht rust met een vleugje Ibiza. Aflevering gemist? Kijk hem hier terug.
 
 
 
Shop de make-over
Zandtinten, terra accenten en gouden details: ben jij fan van de make-over van Frans? Vind hier een overzicht van producten waarmee je de stijl in huis haalt.
 
 
 
Nieuw programma!
Vanaf 24 oktober zie elke zondagavond vóór Weer verliefd op je huis een gloednieuw tv-programma van vtwonen op SBS6: Interieurtalent gezocht met vtwonen.
 
 
Shop de stijl van aflevering 5
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid