Alcoholvrij bier wordt steeds beter
NRCEten & Gezondheid
Abonneer nu
Zondag 28 maart 2021
nrc.nl/etenengezondheid
Ontwikkel jezelf met NRC.
Vanaf € 2,- per week word je abonnee en krijg je onbeperkt toegang tot betrouwbare journalistiek.
Sushi maken
Dit weekend maakt NRC een speciale kinderkrant, met een recept exclusief voor kinderen. Janneke Vreugdenhil en Joël Broekaert leggen stap voor stap uit hoe kinderen zelf sushi kunnen maken. Want of je nu groot of klein bent: iedereen vindt sushi lekker. 
Thuiskok
Oké, naar echt goede witte perziken zul je even op zoek moeten gaan. Maar dat is dan ook meteen de grootste moeite die u voor dit ijs zult moeten doen. Een recept voor witteperzik-sakesorbetijs.
 
Geestelijke gezondheid
Bijna de helft van de Nederlanders krijgt ooit psychische problemen. Nu zoveel mensen kampen met stress rondom corona, worden het er mogelijk nog meer. Tijd om af te rekenen met stigma’s, zegt auteur Josha Zwaan.
Biertje?!
De keuze en kwaliteit van alcoholvrij bier namen de afgelopen jaren een vlucht. Biersommelier Frits Dunnink tekende de geschiedenis van alcoholvrij bier op, en deed een uitgebreide proeverij. Zijn oordeel: de weeïge smaak van vroeger is vrijwel verdwenen.

Deze nieuwsbrieven vind je wellicht ook interessant:

Fijne zondag nog! Nieuws, commentaar, of drink je ook steeds vaker alcoholvrij bier? Mail ons op nieuwsbrief@nrc.nl.

Deze mail is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com. Stuur deze mail vooral door naar vrienden. Zij kunnen zich vervolgens hier aanmelden.
Bekijk de webversie van deze nieuwsbrief. Beheer je instellingen voor de nieuwsbrief. (Hier kun je afmelden).
Deel deze nieuwsbrief TwitterFacebookLinkedInWhatsapp
NRC