Swarovski Elements collier, Introductieduik, Hotel en Spa in Breda en meer

6 jaren geleden


Text only:

Dagelijks de Beste GoldenDeals | Online versie | Geen nieuwsbrief meer ontvangen, klik hier       Vandaag bij GoldenDeals       Swarovski Elements Duo-Heart collier
  Heb jij al iets voor
Valentijn gekocht? Zo niet, dan ben je nog niet te laat. Want met deze Duo-Heart collier, waarvan de hartjes apart van elkaar te dragen zijn, zit je helemaal goed!
  € 0,-     Afslanken met Lymfedrainage
  Afvallen wordt met lasertechnieken een stuk makkelijker. Door de infrarood dieptewarmte verbetert de doorbloeding en tegelijkertijd wordt de stofwisseling gestimuleerd!   €69,-     Introductieduik bij Fata Aquana
  Zet nu je eerste stap in de wonderlijke onderwaterwereld. Een spectaculaire zwembadduik zodat je in het voorjaar kunt starten met een duikcursus!
  € 15,-       Haal je rijbewijs in Breda
  10 rijlessen met CBR-examen.
Je kunt bij Autorijschool Beter Rijden Breda terecht voor zowel theorie- als praktijklessen. Ze bieden ook het populaire 2toDrive-programma, waar men al vanaf 16,5 jaar lessen kunt volgen!   € 279,-     Trivium
Hotel&Spa in Breda
  Heb jij ook behoefte aan een ontspannende massage? Maak er dan meteen een paar relaxte dagen van! Verblijf 3 dagen in het luxe Trivium Hotel & Spa in Etten-Leur (Breda)!
  €119,-     3 dagen naar Brugge
  Ontdek nu een van de meest romantische steden van België. Verken de vele kleine steegjes, slenter langs de pittoreske kanalen en geniet van de vele Belgische lekkernijen. Kom naar Brugge en voel de romantiek!
  € 89,-       Hardcase oplader iPhone 4/4S
  Behalve dat deze case goede bescherming geeft zoals normale hoesjes heeft deze nog een unieke eigenschap: hij verlengt de houdbaarheid van je batterij!
  € 19,95     Indoor Bodyboarden
   
Het is te koud om nu lekker in de zee te gaan liggen.. Maar je kan ook gewoon indoor bodyboarden! De wereldberoemde FlowRider golvenmachines zorgen voor een sensationele ervaring!
 

€ 39,95

    Hammam
  Warm heerlijk op met een olijfzeepbehandeling. Neem daarna een maskertje en val in slaap in het stoombad. Met andere woorden, kom genieten bij de Hammam in Rotterdam!
  €49,-       Cupcake Workshop
  Wil jij iemand iets persoonlijks cadeau geven, of kan jij er gewoon zelf niet genoeg van krijgen? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom jij deze cupcake workshop zou willen volgen!
  € 35,-     Motorslipcursus van een hele dag
 

Weet jij als motorrijder hoe je het beste kunt handelen in een noodsituatie? Ga voorbereid de weg op na deze sliptraining en pak dit stukje veiligheid mee. Beschikbaar op meerdere locaties in Nederland.

  €49,-     Romantische huskytocht
 

Volg een romantische tocht over de Zeeuwse kust met een groep lieve
en energieke huskyhonden! Wat is er romantischer dan warm toegedekt en omringd door de husky's weg te dromen bij kaarslicht?

  € 29,-       Hollandia boxspring
  Slaap jij nog op zo'n dun enkel matras? Dan is dit dé deal voor jou! In verschillende maten beschikbaar, Hollandia boxsprings van de hoogste kwaliteit!
  € 375,-     Circuit rijden met een Ferrari
  Spectaculair circuit rijden met een special car dat is pure adrenaline! Ben jij een echte
sportieve rijder? Dan is deze belevenis precies wat jij zoekt! Scheur met een Ferrari 360 Modena over het circuit!
  € 149,-  
  Canvas voor aan de muur
  Is jouw huiskamer ondertussen ook aan iets nieuws toe? Profiteer van deze GoldenDeal en zet je meest dierbare herinneringen op een canvasdoek van  met 2 cm frame! In verschillende maten beschikbaar.
  € 19,95     Volg ons op:           Je ontvangt deze e-mail omdat je bent
ingeschreven voor de GoldenDeals nieuwsbrief.
Geen nieuwsbrief meer ontvangen, Klik hier

Goldendeals.nl

Categorieën: Aanbiedingen
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019