Dringend 18 nieuwe ambulances nodig ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
afmelden ‌ ‌ ‌| ‌ ‌ ‌bekijk online
Dierenbescherming
Laat ons niet stilstaan!
Beste dierenliefhebber,

Zondagmiddag. Alles was rustig, tot die oproep kwam over een katje dat heel erg ziek was. Onze vrijwilligers aarzelden geen seconde. Ze haalden het dier met spoed op en brachten het naar de dierenarts. Net op tijd. Het katje was vermoedelijk vergiftigd. Maar door het snelle handelen van onze dierenambulance kwam ze er gelukkig bovenop!
We moeten naar dieren in nood
We moeten naar dieren in nood
Jaarlijks rijden onze ambulances meer dan 76.000 keer uit voor dieren in nood. Dankzij jouw steun zijn ze goed getraind en weten ze wat ze moeten doen. Als het nodig is geven ze eerste hulp en brengen ze het dier, zoals het katje, naar de dierenarts. Zo redt de Dierenbescherming duizenden dieren.

Het punt is nu dat we 18 ambulance moeten vervangen. En dat… kost geld. Om de hoge kosten op te brengen, hebben we jouw steun nodig. Hierdoor houden we onze ambulances in topconditie op de weg en kunnen we ons werk blijven doen! Met welk bedrag kan jij helpen? Alvast bedankt!
Steun ons
Afmelden
Gegevens wijzigen
Legal disclaimer
Contact opnemen