Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Wild Grunn: vervolg pop-up met wildmenu in Kantens
 
 
De eerste editie van Wild Grunn in september was een succes, dus komt er een vervolg op zaterdag 7 april in de boerderij van […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Video: pannenkoekenmachine maakt 360 pannenkoeken per uur
 
Omdat het vandaag 'Nationale Pannenkoekendag' is, delen we met alle liefde onderstaande video met je. Zou het niet geweldig zijn […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Team NL door naar Europese finale Bocuse d?Or
 
De laatste stap op weg naar de Europese finale is gezet: chef Lars Drost (Ciel Bleu) en commis Mike Klaassen (Ciel Bleu) zijn […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Dit zijn de meest populaire vega-restaurants
 
De wereld van de gastronomie is aan het verschuiven; waar we nog niet zolang geleden een restaurant bezochten voor die […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Boer Jacob Beeker geeft stierkalfjes een tweede leven
 
Normaal gaan ze meteen naar de destructor omdat ze te klein zijn: Jersey-stierkalfjes. Jacob Beeker van Boerderij Eyckenstein in […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes
 
Op 22 maart geniet een select gezelschap met hun honden van het Hulphond Doggie Dinner, het allereerste sterrendiner voor honden. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Vergeten we Pasen niet?
 
En dan nu een stukje muziek om in de sfeer te komen...
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Fast casual seafood concept geopend in Rotterdam
 
Kreeft, oesters, dagverse vis, maar ook kibbeling van hoge kwaliteit. SYLT is de nieuwe seafoodzaak voor een lekkere en verse […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: ?Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht?
 
De Beren, typisch Rotterdams, maar tegenwoordig in heel Nederland een ‘household name’. Ad Schaap is een Rotterdamse […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
FIOD sluit zaken Jacqueline Terberg
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: ?Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht?
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Column: De ?30-plus-kok? is niet meer
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Monique van Gevelt: gaat het nu werkelijk zo goed met de horeca?
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.