Browser versie | Afmelden
Zesdaagse Rotterdam
Zesdaagse Rotterdam nieuwsbrief
Teams Hart van Holland Talents Cup bekend

Nadat ze twee jaar op een rij de Hart van Holland Talents Cup wonnen, zijn Jules Hesters en Bryan Boussaers gepromoveerd naar de elite. Dat betekent dus ruim baan voor de vele andere talentvolle jonge baancoureurs. We letten van 3 t/m 8 januari 2019 onder andere op de sterke Denen Fynbo-Birkemose, de Italianen Ferronato-Donegà, de Duitse koppels Richter-Gehrmann en Banusch-Schmiedel en de Belgisch Deense combinatie Steyaert en Mollerup. 

Bekijk alle teams
Team Roompot-Charles
Opbouw is begonnen

De nieuwe wielerploeg Team Roompot-Charles zal zich voor het eerst aan publiek presenteren op 4 januari 2019, de tweede dag van de Wooning Zesdaagse.
 

De opbouw (en het aftellen) is begonnen. Over precies een week is het alweer zo ver. Inmiddels zijn we aardig goed geworden in het op- en afbouwen van de baan. 
 
Lees verder
Bekijk video op Instagram
Hester vervangt Larsen
Aan tafel met de Zijlaards
Omdat Niklas Larsen niet op tijd hersteld zal zijn van een knieblessure heeft de wedstrijdleiding Marc Hester opgeroepen om zijn plaats in het Deense koppel in te nemen. 

Bij de familie Zijlaard is de liefde voor baanwielrennen met de paplepel ingegoten! Hoe gaat dat er aan de keukentafel aan toe? Joop, Michael, Ron en Maikel aan het woord.

Lees verder
Bekijk video
Start je fietsseizoen!
Win shirts winnaars 2019

Waar kun je je fietsseizoen beter beginnen dan op de grootste fietsbeurs van de Benelux? Bike MOTION brengt van 1-3 maart drie dagen fietsplezier, alles onder één dak. Bike MOTION laat ieders fietshart sneller kloppen.

Raad nu op Facebook welk koppel de 37e editie van de Wooning Zesdaagse gaat winnen. Raad je het goed? Dan maak je kans op het shirt van het winnend koppel.

 
Scoor hier je tickets
Ga naar Facebook
Direct kaarten bestellen bij Ticketmaster.nl
Zesdaagse Rotterdam Wooning Rotterdam Ahoy
Zesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse RotterdamZesdaagse Rotterdam
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Newsletter2018-12-28 17:33:01</