| | Om te zorgen dat er nóg meer goed opgeleide koks in Nederland zijn, start er bij de Horeca Academie op 27 maart 2019 een groep […] |
|
|
|
|
| | De RestaurantKrant volgt de ervaringen van gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de […] |
| | | Terwijl de wereldwijde horeca-industrie evolueert en ontwricht, kijken we naar de rol die duurzaamheid speelt in het succes […] |
| | | Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer […] |
| | | Michiel Korthals is filosoof en auteur van het boek ‘Goed eten’ en hoogleraar Filosofie bij de University of Gastronomic […] |
| | | Op 1 maart aanstaande opent Vegabond haar nieuwe vestiging in Amsterdam Oud-West. De winkel biedt naast een breed aanbod aan […] |
| | | In het Zeeuwse Koudekerke is op 1 februari 2019 restaurant Morille geopend. Chef-eigenaar Dennis Willems combineert vis, vlees en […] |
| | | De inschrijving voor de voorrondes van de meest prestigieuze kookwedstrijd is geopend. Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland […] |
| | | Gisteren vierde Château Neercanne het lidmaatschap van Relais & Châteaux met een exclusieve perslunch. Met deze lunch werd […] |
|
|
| |
|
|
|
|
|