Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Engelstalige koksopleiding om tekort aan koks aan te pakken
 
 
Om te zorgen dat er nóg meer goed opgeleide koks in Nederland zijn, start er bij de Horeca Academie op 27 maart 2019 een groep […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Blog Jeannine Sok: Investeren in gastvrijheid loont
 
De RestaurantKrant volgt de ervaringen van gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks plaatsen we een blog over de […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Topchef Raymond Blanc over duurzaamheid:
 
Terwijl de wereldwijde horeca-industrie evolueert en ontwricht, kijken we naar de rol die duurzaamheid speelt in het succes […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
 
Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Interview:
 
Michiel Korthals is filosoof en auteur van het boek ‘Goed eten’ en hoogleraar Filosofie bij de University of Gastronomic […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Vegabond opent de eerste ?plant-based? deli in Amsterdam West
 
Op 1 maart aanstaande opent Vegabond haar nieuwe vestiging in Amsterdam Oud-West. De winkel biedt naast een breed aanbod aan […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Restaurant Morille: puur uit Zeeland
 
In het Zeeuwse Koudekerke is op 1 februari 2019 restaurant Morille geopend. Chef-eigenaar Dennis Willems combineert vis, vlees en […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Inschrijving voorronde Bocuse d?Or Nederland geopend
 
De inschrijving voor de voorrondes van de meest prestigieuze kookwedstrijd is geopend. Het bestuur van Bocuse d’Or Nederland […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Château Neercanne viert het lidmaatschap van Relais & Châteaux
 
Gisteren vierde Château Neercanne het lidmaatschap van Relais & Châteaux met een exclusieve perslunch. Met deze lunch werd […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Driessen Food en Debuut werken samen aan kennisoverdracht koks
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
El Bulli keert terug, maar niet als restaurant
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Trendrapport 2019: de 7 opkomende trends in de restaurantindustrie
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.