Teleseminar gemist? Vraag de MP3 aan!

5 jaren geleden


Text only:

Beste John,
 
Heb je vorige week het gratis teleseminar gemist? Ik heb daarin een heel mooi aanbod gedaan en ik zou het vervelend vinden als je dat misloopt!
 
Afgelopen woensdag gaf ik het gratis Teleseminar  ‘De 3 essentiële voorwaarden voor werkgeluk’. Er was veel interesse voor het teleseminar en leuk om te vernemen dat de reacties na afloop heel positief waren.
 
Helaas waren er ook velen die er niet bij konden zijn of die pas veel te laat de uitnodiging voor het teleseminar lazen. Want ze zaten nog midden in de drukte van opstarten van werk, school, enzovoorts. Dus kreeg ik de afgelopen dagen mailtjes van mensen die het Teleseminar gemist hadden, met de vraag of ze alsnog de MP3 opname konden beluisteren.
 
Misschien wil jij dat ook?
 
Dan heb ik goed nieuws! Ik gun iedereen graag deze belangrijke informatie en heb daarom besloten om deze MP3 opname gratis aan te bieden via mijn website:
 
 
Ga hier naar de webpagina om de MP3 aan te vragen
 
 
In het Teleseminar De 3 essentiële voorwaarden voor werkgeluk’ vertel ik je onder andere het volgende:
 
•       Wat de 3 voorwaarden zijn voor werkgeluk
•       Wat deze voorwaarden betekenen
•       Hoe deze voorwaarden met elkaar verbonden zijn
•       Waar jouw knelpunten zitten
•       Hoe je de volgende stap kunt zetten om óók meer werkgeluk te ervaren
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Beluister dan meteen de opname! Het teleseminar duurt een uur. Je kan het meteen downloaden om later terug te luisteren. De opnames zijn maar beperkte tijd beschikbaar, dus ik zou je aanraden om er nu meteen even naar toe te gaan.
 
 
En dan nu het mooie aanbod dat ik tijdens het teleseminar gedaan heb:
 
In het teleseminar kondigde ik ook mijn nieuwe najaarsprogramma aan: 'Ontdek je droombaan in 7 stappen' om je WerkGeluk een boost te geven. Voor hoger opgeleide dertigers en veertigers die klaar zijn met een baan die alleen maar energie kost. Of voor als je op dit moment geen werk hebt en graag wilt ontdekken hoe je je talenten in kunnen zetten en doen waar je écht blij van wordt.
 
 
Voor meer informatie en aanmelden klik op deze link
 
 
In dit resultaatgerichte programma krijg je coaching, begeleiding en support van mij, en ook van de andere deelnemers uit de (kleine) groep om een sprong te maken op weg naar WerkGeluk. Zodat je niet langer hoeft te worstelen met werk dat niet bij je past, of aan te modderen met solliciteren omdat  je niet goed weet wat je wilt.
 
Is dit op jou van toepassing en ben je er klaar voor om stappen te zetten? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden! En wacht niet te lang: er geldt nu nog de vroegboekbonus; op 10 september gaat de prijs omhoog. En wees er op tijd bij want vol = vol.
 
Heb je nog vragen over het programma of teleseminar? Mail me dan gerust, ik beantwoord graag je vragen!
 
Veel plezier met luisteren!
 
Hartelijke groet,
Gertrud de Witte
ESENZIA WerkGelukCoaching
PS: Mocht je mensen in je omgeving kennen die ook wel wat hulp kunnen gebruiken bij het (her)vinden van hun WerkGeluk? Voel je dan vrij om de informatie over het downloaden van de MP3 met ze te delen.
Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP

Esenzia.nl

Categorieën: Inspiratie | Persoonlijke Ontwikkeling
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019