Bekijk hier NT Weekly online
NT e-mail
 
De gratis
Weekly
 
 
 
 
 
    LAATSTE NIEUWS
 
#
 
Tenlastelegging directeur Van Wanrooy Transport uitgebreid
 
Paul van W., directeur van Van Wanrooy Transport uit Oosterhout en zijn secretaresse Christel van B. worden verdacht van de betrokkenheid bij de smokkel van zevenduizend kilo cocaïne. Dat is het dubbele van de hoeveelheid coke die deze zomer in de haven van Antwerpen werd gevonden.
 
 
 
 
    POPULAIR
 
#
 
Bonden hopen dat Thyssenkrupp Veerhaven uitpakt met Sinterklaas
 
De vakbonden CNV Vakmensen en Nautilus International hebben een ultimatum gesteld aan duwvaartrederij Thyssenkrupp Veerhaven (TkV). Dat loopt op 5 december af.
 
 
 
#
 
Banenmotor Nederlandse zeehavens draait op volle toeren
 
Door de groei van de goederenoverslag zijn er steeds meer arbeidskrachten nodig in de Nederlandse zeehavens. Het benodigde opleidings­niveau zal daarbij steeds verder toenemen.
 
 
 
#
 
DP World investeert 197 miljoen in Antwerpen
 
DP World Antwerp investeert 197 miljoen in de uitbreiding van zijn Antwerp Gateway containerterminal aan het Deurganckdok.
 
 
 
#
 
Hamburg Süd stuwt cijfers Maersk de lucht in ondanks tegenvallende kwartaalgroei
 
Ondanks een lager dan verwachte volumegroei heeft Maersk in het afgelopen kwartaal 27% meer containers vervoerd dankzij de overname en intergratie van Hamburg Süd. Na een moeilijke start van het jaar ziet CEO Søren Skou over de gehele linie verbetering.
 
 
 
#
 
ONE duikt 300 miljoen in het rood in eerste jaarhelft
 
Containerrederij ONE kwam onder de streep 311 miljoen dollar te kort in de eerste zes maanden van zijn bestaan. Het in april dit jaar gestarte fusiebedrijf had te kampen met aanloopproblemen en zeer hoge brandstofkosten.
 
 
 
#
 
Greenport Venlo krijgt nieuwe spooraansluiting
 
In Venlo is maandag het startschot gegeven voor de aanleg van een nieuwe spooraansluiting voor de nog te bouwen Railterminal Greenport Venlo. ProRail en aannemer Dura Vermeer Railinfra gaan in opdracht van het ontwikkelbedrijf Greenport Venlo in totaal circa zes kilometer nieuw spoor aanleggen.
 
 
 
 
  CONTACT
 
    www.nieuwsbladtransport.nl  
 
    redactie@nieuwsbladtransport.nl  
 
    010-280 10 00  
 
 
 
 
  Abonneren
Adverteren
  Afmelden Colofon
 
 
 
Nieuwsblad Transport - Paul Krugerstraat 181 - 3072 GJ Rotterdam