Grand café Vanouds kent 300 investeerders
| Heropenen terrassen ‘ludieke’ actie, er wordt niet geserveerd | | |
| (advertorial) | Docent Horeca worden? | Deel jouw horecakennis en -ervaring als docent in het beroepsonderwijs. Carrièreswitch, of naast je huidige baan. Behaal je onderwijsbevoegdheid HBR (Horeca, Bakkerij, Recreatie) bij Aeres Hogeschool Wageningen. Ga met ons in gesprek tijdens de Online Open dag op 20 maart a.s. | |
|
| | Robèr Willemsen: ‘Duivels dilemma of bittere noodzaak?’ | |
|
| Gert de Graaf: ‘Nu horeca openen, verkleint kans op goede nazorg’ | |
|
| | Binnenkijken bij De Fazant in Ulvenhout | |
|
| Ondernemers voeren actie in Breda en Zwolle | |
|
| | Do’s en don’ts achtergrondmuziek in een horecazaak | |
|
| Het overnemen van een horecabedrijf: waar moet je op letten? | |
|
| Grand café Vanouds moet ontmoetingsplek worden | In Doetinchem wordt in coronatijd hard gewerkt aan de realisatie van grand café Vanouds. 300 mensen die ‘verbonden zijn met de stad’, financieren het horecaproject met een inleg van €5000 per persoon. | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|