Randstad boekt lichte omzetgroei, Nederland + 4% | Payrollmaatregelen Wab ‘missen visie in Europese context’
Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Lichte omzetgroei Randstad in 2018
Randstad heeft vorig jaar een omzet geboekt van € 23,8 miljard, 2% meer dan in het jaar daarvoor. Ondanks tegenwind in Europa deed Nederland het goed met 4% omzetgroei.
(advertorial)
alt
Nyenrode Collegereeks cultuurverandering 
Organisatiecultuur is de grootste belemmering voor organisatieverandering: de reden waardoor 70% van de fusies en reorganisaties mislukt. De mens blijkt keer op keer de kritische factor te zijn bij het slagen of mislukken van veranderingen. Centrale vraag tijdens collegereeks: een cultuuromslag bewerkstellen, hoe doet u dat?  
Flexmarkt
Hays: mismatch op de arbeidsmarkt groeit
De mismatch tussen talenten en het bedrijfsleven in Nederland groeit. Vaardigheden van professionals sluiten nog minder goed aan op de vraag naar skills vanuit werkgevers ten opzichte van vorig jaar.
(advertorial)
alt
HR Skills:
Eéndaagse training Communiceren
Naast selectiegesprekken behoren coach- en functioneringsgesprekken tot de dagelijkse praktijk van HR-professionals. Menig gesprek loopt anders dan verwacht. In deze training met Jacco van den Berg krijgt u tools voor effectieve gespreksvoering. 
Flexmarkt
Payrollmaatregelen Wab 'missen visie'
De WAB-voorstellen rondom payroll zijn in Europese context 
discutabel. Bovendien ligt grensoverschrijdende detachering nu op de loer. lees de column van Hendarin Mouselli.
Flexmarkt
Recordaantal vacatures online in 2018
Vorig jaar zijn er ruim 16 miljoen vacatureadvertenties online gepost. YoungCapital is de intermediair die in 2018 de meeste online vacatures heeft geplaatst.
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright