| | TEK-regeling opent op 21 maart Op 21 maart opent de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK). TEK biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen die relatief veel energie verbruiken en geraakt zijn door […] Lees verder |
|
|
|
| | Restaurant Eden* in Valkenswaard serveert eigen bieren, frisdrank en ijs De eigenaren van het door Michelin met een ster bekroonde restaurant Eden in Valkenswaard zoeken naar bijzondere smaken en specifieke eigenschappen, en hechten veel waarde aan duurzaam ondernemen. […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | 'Positieve cijfers over de horecasector vertellen niet het hele verhaal' We bevinden ons in Nederland in een unieke situatie. De consument blijft – ondanks de druk die hij voelt in zijn portemonnee – veel geld uitgeven in de horeca. Toch zien horecaondernemers het […] Lees verder |
|
|
|
| | Martin Kruithof: al dertig jaar aan de top met De Lindenhof Waarom Gault&Millau juist hem heeft uitverkozen tot Ambachtsman van het Jaar wordt duidelijk wanneer de executive chef een rondleiding in en rondom De Lindenhof geeft. "Ongeveer tien jaar geleden […] Lees verder |
|
|
|
|
|
| | Welke boter is geschikt om mee te bakken? Boter wordt vaak gebruikt om mee te bakken, maar niet iedere soort boter is ervoor geschikt. Dat is niet alleen vanwege de smaak en het eindresultaat, maar ook vanwege gezondheidsaspecten die een rol […] Lees verder |
|
|
|
| | BN'ers openen restaurant in Utrecht Oud-voetbalinternationals Frank Rijkaard, Marco van Basten en acteur/regisseur Barry Atsma openen met de Utrechtse Horeca Groep een Italiaans restaurant in Utrecht. De Urban Italian bar, genaamd Bar […] Lees verder |
|
|
|
|
|
|