Thema Renovatie & Transformatie, Monument en Houtbouw
Je ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Bouwwereld.nl. In deze nieuwsbrief tonen leveranciers de nieuwste producten en ontwikkelingen.
Advertorial+
Biobased gevelbekleding uit 100% restafval
DBP SIDING circulaire gevelbekleding gemaakt van Compodeen komt uit 100% restafval - 70% houtvezel uit o.a. sloophout - 30% PP uit PMD restafval. Compodeen heeft een natuurgetrouwe uitstraling en kan drie keer worden gerecycled daarom is er sprake van permanente CO2 opslag. Vraag nu vrijblijvend kleursamples aan!
Lees verder »
Duurzame kozijnbescherming
Bij renovaties komt steevast de vraag naar voren of de houten kozijnen kunnen worden gehandhaafd of moeten worden vervangen. Vaak zijn de kozijnen nog in goede staat. Wel met meer aandacht voor reparatieplekken bij verbindingen en onderdorpels. Door een simpele detailaanpassing worden ze duurzaam beschermd met Ventistone®.
Lees verder »
Advertorial+
Renovatie & Transformatie 2024: komt u ook?
Renovatie & Transformatie is de vakbeurs voor verbetering van bestaand vastgoed - van 14 t/m 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. Hier bezoeken 4.000 dedicated professionals zo’n 110 exposanten en partners en zien zij 45 experts op 2 podia.
Lees verder »
Waterkerende na-isolatie hellend dak
SlimFix RenoPro is een nieuwe renovatieplaat van IsoBouw voor het na-isoleren van hellende daken op een dragend dakbeschot. De 3D-platen zijn goed beloopbaar, hebben een gesloten onderlinge aansluiting zonder koudebruggen en zijn dampopen maar waterdicht dankzij de geïntegreerde afwateringskanalen. De platen zijn herbruikbaar en eventueel ook 100% recyclebaar. SlimFix RenoPro is leverbaar in een projectspecifieke lengte.
Lees verder »
Advertorial+
Klaar voor de toekomst
Huizen splitsen, aanplakken en optoppen. Transformeren van kantoren naar woningen en het verduurzamen van kantoorpanden en woningen naar energielabel C. Circulair renoveren en verduurzamen is actueel, noodzakelijk en voegt waarde toe. Wij laten u graag zien welke duurzame (totaal)oplossingen en toegevoegde waarde Faay kan leveren voor (renovatie)vraagstukken in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Welkom op stand 1.B090 van Renovatie & Transformatie en HOUTBOUW.
Lees verder »
Bouwspecial Duurzaam Renoveren
In deze 2024 editie onder meer: Klimaatadaptieve verduurzaming van sociale huurwoningen; Architecten Ter Steege en Pompa: "Circulair renoveren gaat om fundamenteel nadenken over materialen"; Vernieuwing en optopping van wooncomplex Aquarius; Maatregelen voor soortenbescherming bij verduurzaming; Volledig duurzame energie voor Noordertogt; Herwonnen gevelstenen Rebrick leveren 95 procent CO2-reductie op. Verkrijgbaar in de webshop van Bouwwereld.nl.
Lees verder »