Thema Vloeren, Wanden en Plafonds
Je ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van Bouwwereld.nl. In deze nieuwsbrief tonen leveranciers de nieuwste producten en ontwikkelingen.
Advertorial+
Het Gorter glazen vloerluik: meer daglicht, meer beleving
Een glazen vloerluik is dé uitkomst voor woningen of kantooromgevingen met een souterrain of etage, waar meer daglichtopbrengst in de onderliggende ruimte gewenst is. Het WAG-luik van Gorter geeft daglicht vrij spel, waar het ook wordt toegepast. Bovendien is het luik dankzij de strakke vormgeving en subtiele zwarte omlijsting in vrijwel ieder interieur een aanwinst.
Lees verder »
Begane grondvloer met overspanning tot 7 meter?
Kies voor de Dycore ribbenvloer. Dit is een vrijdragende systeemvloer van geprefabriceerde vloerelementen, bestaande uit een dunne betonplaat (de spiegel) en voorzien van ribben in de overspanningsrichting. De onderzijde is een voorgevormde EPS plaat. Op basis van ons wapeningssysteem kunnen wij vrije overspanningen tot ca. 7 meter produceren.
Lees verder »
Advertorial+
Sneller bouwen aan een duurzame toekomst
FAAY biobased wanden zijn ontworpen met de toekomst in gedachten. Met een kern van vlas hebben ze niet alleen uitstekende akoestische en thermische eigenschappen, maar dienen ze ook als actieve CO2-opslag. Dit betekent dat elke wand niet alleen bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat, maar ook aan de vermindering van de ecologische voetafdruk van uw project. Kortom, met FAAY's biobased scheidingswanden kies je voor een winnende combinatie van duurzaamheid, efficiëntie en kostenbesparing.
Lees verder »
Renovatie & Transformatie 2024: komt u ook?
Renovatie & Transformatie is de vakbeurs voor verbetering van bestaand vastgoed - van 14 t/m 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. Hier bezoeken 4.000 dedicated professionals zo’n 110 exposanten en partners en zien zij 45 experts op 2 podia.
Lees verder »