BACK TO BLACK

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week zien het levensverhaal van Amy Winehouse waarin we de intense reis naar wereldwijs succes en tevens de donkere kant ervan zien in Back To Black, beleeft vlinder Patrick samen met 2 vrienden een spannend vlinderavontuur in Vlindervrienden het Grote Avontuur, gaat een 12-jarige ‘’ballarina vampier’’ helemaal los wanneer ze wordt gekidnapt in Abigail, is ’s werelds meest beroemde hond Lassie terug voor nieuwe avonturen in Lassie: Een Nieuw Avontuur, kunnen operafanaten hun hart weer ophalen tijdens het zien van Puccini’s bitterzoete liefdesverhaal in The Met: La Rondine en kun je alvast tickets halen om te zien hoe de bemanning van de ruimtesleper Nostromo een dodelijke levensvorm ontdekt die zich voortplant in menselijke gastheren in Alien: 45th Anniversary!
ABIGAIL
Een groep zogenaamde criminelen ontvoert een 12-jarige ballerina, de dochter van een machtig figuur in de onderwereld. Voordat ze het losgeld van 50 miljoen dollar kunnen innen, hoeven ze alleen nog maar een nacht in een afgelegen landhuis op het meisje te passen. Maar als de ontvoerders één voor één wegvallen, komen ze er tot hun grote schrik achter dat ze opgesloten zitten met een wel heel bijzonder meisje.

Koop hier je tickets
LASSIE: EEN NIEUW AVONTUUR
Het is zomervakantie! Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flo’s tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tante’s pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er gelijk grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tante’s huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

Lassie: Een Nieuw Avontuur is vanaf 20 april te zien bij Foroxity!


Koop hier je tickets
THE MET: LA RONDINE
Puccini’s bitterzoete liefdesverhaal maakt een zeldzame opwachting in de Met, met sopraan Angel Blue in de hoofdrol als de verfijnde Franse courtisane Magda, tegenover tenor Jonathan Tetelman in zijn gezelschapsdebuut als Ruggero, een idealistische jongeman die haar een alternatief biedt voor haar extreme leven. Maestro Speranza Scappucci dirigeert Nicolas Joëls art-deco-geïnspireerde enscenering, die het publiek van het Parijse nachtleven naar een dromerige visie van de Franse Rivièra voert.

La Rondine is op 20 april te zien bij Foroxity! 


Koop hier je tickets
VLINDERVRIENDEN EN HET GROTE AVONTUUR
Wanneer Patrick niet deel mag nemen aan het jaarlijks vlinderavontuur, verstopt hij zich in een trailer om toch mee te kunnen. Samen met de hulp van zijn beste vriend, de klungelige rups Marty en Jennifer de vlinder, wordt Patrick een onwaarschijnlijke held. Tijdens dit bijzonder avontuur moet Patrick zijn (vlieg)angsten onder ogen zien en zijn unieke eigenschappen omarmen, terwijl hij ook nog te maken krijgt met drie kwaadaardige vogels die uit zijn op wraak.  

Vlindervrienden en het Grote Avontuur is vanaf 20 april te zien bij Foroxity!


Koop hier je tickets
ALIEN 45TH ANNIVERSARY
In het kader van het 45 jarige jubileum van deze klassieker vertonen wij Alien nog eenmaal op ons grote doek.

Wanneer de bemanning van de ruimtesleper Nostromo op een noodsignaal van een dorre planeet reageert, ontdekken ze een dodelijke levensvorm die zich voortplant in menselijke gastheren. Nu moet de bemanning vechten om in leven te blijven en voorkomen dat het wezen de aarde bereikt. Geregisseerd door Ridley Scott en met Sigourney Weaver in haar beste rol zal deze legendarische eerste Alien-film je laten huiveren.

Alien 45th Anniversary is op 26 en 28 april te zien bij Foroxity!


Haal hier je tickets
BACK TO BLACK BIJ FORUM SITTARD
De film bevat veel van Amy’s hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid waarmee ze alles wat ze deed, doordrenkte. Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Koop hier je tickets
Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Dat kan bijna niet goed gaan.

The Fall Guy is vanaf 24 april te zien bij Foroxity!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Schrijf je hier uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!
Â