Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405815
Recreatief.nl Nieuwsbrief Special
Tips van de redactie

Dagtocht Rondvaart van Den Bosch naar Heusden

Een ontspannen tocht langs de mooie Maas vanuit Den Bosch naar Vesting stadje Heusden. Deze tocht is vanaf 1 persoon te boeken in de maanden juni t/m oktober op donderdag, zaterdag en zondag.
Maak een dagtocht vanuit Den Bosch!

Sloep varen door de kanalen van Den Haag

Maak uw familie- of vriendenuitje uniek met een privé-boottocht door de kanalen van Den Haag, Scheveningen en omstreken. Combineer deze vaart met een daguitje naar Madurodam, Drievliet, diverse musea of een diner.
Gezellig sloep varen door Den Haag?

Dagje uit in Giethoorn, geregeld van A tot Z

Giethoorn van A tot Z is een dagje uit en van A tot Z geregeld. Uiteraard af te stemmen op uw wensen en dat regelen we dan ook van A tot Z. Boek een gezellige familiedag in het prachtige waterrijke Giethoorn.
Gezellig dagje uit in Giethoorn boeken?

Rondvaart met luxe Brunch door NP de Biesbosch

Wilt u iets speciaals doen met uw familie/gezin? Combineer dan een onvergetelijke Biesbosch rondvaart met een overheerlijke luxe brunch! Al te boeken vanaf 1 persoon en op verschillende data mogelijk.
Heerlijke Brunch Rondvaart door de Biesbosch

Nieuw binnen gekomen

Varen in de Biesbosch! Met de groep in een luxe sloep!

Kom lekker genieten op het water van één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Biesbosch. Dat kan met dit sloep arrangement! Gezellig een dagje op het water met familie en vrienden. Aanmeren waar u wilt en gewoon gezellig genieten aan boord van een sloep!
Varen in een Fluisterstille Sloep?

Dinner Cruise - Groepsuitje op het water in Zwolle

U maakt een prachtige vaartocht door Zwolle, waarbij we bij verschillende restaurants stoppen voor het voor-, hoofd-, en nagerecht. Tussen de gerechten door vaart u door Zwolle. Op deze manier combineren wij een gezellige rondvaart met culinair genieten.
Dinner Cruise op het Water in Zwolle

Afmelden

http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/ngW5IeigHFegDVYFAyzHjgxNx4wp8aHfesRakB6d/<