Tijd voor een break!

1 jaar geleden


Text only:

Zin in de zon? Wij hebben de beste deals!
Bekijk de webversie
Maak een afspraak ►
 
 
 
 
 

Meivakantie: tijd voor elkaar


Voor je het weet is het zo ver: meivakantie! Ga voor een korte break of een heerlijke zonvakantie nu de plekjes nog vrij zijn. En één ding is zeker, bij ons weet je zeker dat de meivakantie heerlijk wordt: wij hebben namelijk de beste last minute aanbiedingen van alle grote touroperators.
Vind jouw meivakantie ►

Genieten op
de Griekse Eilanden


Eten en drinken wat en wanneer je maar wilt, niet op je vakantiebudget hoeven letten en elke dag in de niets-moet-alles-mag-stemming. Op welk zonovergoten eiland laat jij je betoveren deze zomer?
Kies jouw all-in hotel ►

Verrassende vakanties


Wij hebben nog véél meer dan alleen zonvakanties zoals onontdekte bestemmingen als Madeira, Sicilië en Suriname. Maar ook verrassende kortingsacties en onverwachte extra’s!
Laat je verrassen ►

Tropische vakantiecadeautjes


Vakanties op exotische bestemmingen: het wordt steeds populairder! Van de Antillen tot Indonesië en van Sri Lanka tot Mexico. Welke bestemming streep jij binnenkort af van jouw bucketlist?
Ga ver! ►

Tijd voor een stedentrip!


Steeds weer een uitdagende ontdekkingstocht en elke keer kom je weer bij nieuwe locaties. Ga je voor stad en strand in Barcelona of Lissabon, het altijd levendige New York of voor cultuur in Rome?
Ontdek je favoriete stad ►

Vliegticketretourtje
vanaf 99 euro


Stel nu wel héél voordelig jouw stedentrip samen met de vliegtickets van KLM. Deze boek je nu al vanaf 99 euro! Laat de voorpret maar beginnen.
Boek jouw ticket ►

Verrassende vakantiehuizen


Geniet jij graag van alle comfort en luxe van thuis in jouw favoriete vakantieland? Ga voor een vakantiehuis! En wees er snel bij, want de mooiste huizen zijn voor deze zomer al bijna volgeboekt. Wat dacht je van dit vakantiehuis in Italië ...

Kies jouw huis ►
 
 
 
 
 
Nieuwsbrief pauzeren
Uitschrijven
Privacyverklaring
Eventueel getoonde vanafprijzen zijn per persoon o.b.v. 2 personen, exclusief € 25,- bemiddelingskosten, € 2,50 voor het Calamiteitenfonds en eventuele verplichte extra kosten ter plaatse. Prijzen van aanbiedingen op onze site kunnen van minuut tot minuut veranderen en kunnen daardoor afwijken van de prijzen die je in deze nieuwsbrief ziet. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.
D-reizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor kennelijke onjuistheden of fouten - lees onze disclaimer.
Deze e-mail is centraal verzonden vanuit D-reizen. Je ontvangt deze mail op newsletter@newslettercollector.com omdat je klant bent van D-reizen of omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief.
© 2017 D-reizen. Alle rechten voorbehouden.
Deze e-mail is verstuurd door D-reizen, Planeetbaan 4, 2132 HZ Hoofddorp, Nederland. D-reizen staat ingeschreven bij de KVK en handelt onder nummer: 34053969.

D-reizen.nl

Categorieën: Vakantie | Campings | Vakantieparken | Reisbureau | Zwemmen | Stad | Werelddeel
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019