Bekijk deze mail je browser
DEN Kennisinstituut cultuur & digitale transformatie
De wereld verandert snel. Een digitale strategie is cruciaal om flexibel te blijven en in te spelen op technologische en maatschappelijke ontwikkelingen. Het ministerie van OC&W adviseert BIS-subsidieaanvragers om een digitale strategie op te nemen in hun beleidsplannen. DEN helpt jou verder.

Dé podcast voor cultuurprofessionals

Hoe creëer je verandering in jouw organisatie? Hoe maak je de cultuurshift? Laat je inspireren door verhalen van onder andere het Rijksmuseum en Effenaar in Cultuurshift. Ontdek hoe zij het publiek van de toekomst betrekken tot hun aanbod en hoe jij de shift kan maken naar digitale transformatie.
Luister nu Cultuurshift

BIS 2025-2028: Digitale strategie onderdeel van aanvraagformulier

Het hebben van een digitale strategie is dit jaar voor het eerst een advies bij de criteria van de BIS-subsidie. Een digitale strategie helpt je anticiperen op technologische én maatschappelijke veranderingen. Door in te zoomen op een digitale strategie kun je als culturele organisatie vooruitkijken en bepalen welke rol digitaal speelt in de gehele organisatiestrategie. Lees hier meer over de BIS-subsidieaanvraag.
Hulp nodig bij het opstellen van een digitale strategie?
Gebruik nu DEN's gratis module: Hoe schrijf ik een digitale strategie. Hiermee bouw je stap voor stap aan een digitale strategie voor jouw organisatie.

Twin transition: digitale transformatie en duurzaamheid

Je organisatie digitaliseren is essentieel. Maar, het zo duurzaam mogelijk doen is even belangrijk. Dit heet de Twin Transition. Twee veranderprocessen die je organisatie kan combineren zodat je al een stap vooruit bent. Ontdek meer over de Twin Transition.
 

Save the date!

Immersive Tech Week

1 december

Hoe denk jij dat het theater van de toekomst eruitziet? Zijn musea nog fysiek of vooral digitaal? DEN bespreekt het in het panel Venues of the future tijdens Immersive Tech Week. 
Koop tickets.

Lunch & Learn

7 december

Aan de hand van je resultaten in de Digitale Transformatie Scan van DEN helpt onze adviseur je verder met het ontwikkelen van je digitale strategie.

Volg de online sessie.

Innovatief 
werken

29 februari 2024

Bekijk samen met onze expert en andere culturele organisaties wat je kan doen om jouw team te versterken. Zet de juiste stap naar innovatie in deze 3 daagse training!

 

Digitale strategie & innovatie

7 maart 2024

Leer hoe je als directeur of senior manager digitale klanten kan bereiken bij je missie. Welke digitale mogelijkheden kan je benutten om je doel als cultureel organisatie te bereiken? Ontdek dit in deze 4 daagse programma.
“Zeer inspiratievol programma waar je als deelnemer echt uitgedaagd wordt om de gebaande paden los te laten en op een geheel andere manier naar een project of idee te kijken.”
- Mascha Luiten, Het Utrechts Archief -
Training Innovatief werken
Bekijk de agenda
Twitter
Facebook
Website
Wat vind je van onze nieuwsbrief?
Laat het ons weten via deze korte enquête.
DEN is dé aanjager van digitale transformatie voor cultuur. Wij signaleren trends, ondersteunen innovatie, ontwikkelen kennis en bieden praktische tools om direct mee aan de slag te gaan.

Copyright © 2023 DEN,
alle rechten voorbehouden.

Iets wijzigen?
Pas je instellingen aan of schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.