Tip: sluit je rondreis door Zuid-Afrika af in Mauritius

15 dagen geleden


Text only:

Relax na je safari op het strand. | Webversie

Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Ontdek MauritiusJe reis in 20 foto's
Reisaanbiedingen Air MauritiusMeer Getaway Travel

Charlotte van Zuid-Afrika.nl

"Reizen kan best vermoeiend zijn. Daarom sluit ik mijn reis in Zuid-Afrika graag af met een strandvakantie op Mauritius. Ontdek hier meer!"

Je scheurt met je huurauto van hot naar her. Je gaat bij locals op de braai, doorkruist het Krugerpark met je camera paraat, drinkt je een ongeluk in de wijnlanden, maakt wandelingen door gebergtes... Na een rondreis door Zuid-Afrika ben je toe aan vakantie!

Pak daarom aan het einde van je reis het vliegtuig naar Mauritius. Dit zonnige eiland is gevuld met bergen en oerwoud, en omlijnd door spierwitte stranden. Kijk zelf maar...

Je reis naar Zuid-Afrika én Mauritius in 20 foto's

Benieuwd hoe je reis naar Zuid-Afrika en Mauritius eruit zou komen te zien? Ga mee op een visuele tour door de twee landen.

maak een visuele tour

Tip: ontdek de Nederlandse roots van Mauritius

Wist je dat de eerste Westerse kolonisten die op Mauritius landden uit Nederland kwamen? Ze ontdekten een prachtig strand.

ontdek hier meer

Top 3 leukste combinatiereizen

Zuid-Afrika is omringd door eilanden en landen vol natuurwonderen en metropolen. Tijdens een combinatiereis vink je meer van je bucketlist af. Ervaar best of both worlds! 

bekijk de combireizen

FAQ: Is een self-drive door het Krugerpark wel veilig?

Met je eigen auto langs de olifanten van het Krugerpark rijden. Dat kan, maar wij raden je aan om éérst mee op een tour te gaan.

dit is ons advies

Welk cijfer geef jij Zuid-Afrika?

Ben jij ook in Zuid-Afrika geweest? Deel je reiservaring op Zuid-Afrika.nl en wie weet sta jij binnenkort met jouw foto's en review op de website en in de nieuwsbrief!

Air Mauritius

"Ervaar de legendarische Mauritiaanse gastvrijheid al aan boord. Vlieg rechtstreeks met Air Mauritius vanaf Amsterdam op maandag en vrijdag (t/m 25 okt) of dagelijks via Parijs."

① Veelzijdig Mauritius
Op zoek naar een plek waar het hele jaar de zon schijnt, met fantastische stranden, een adembenemend mooi natuur, maar ook cultuur? Ontdek veelzijdig Mauritius! Vlieg rechtstreeks en voordelig met Air Mauritius vanaf EUR 698

② Sluit je Zuid-Afrika-reis af in paradijselijk Mauritius
Wist je dat Mauritius uitstekend te combineren is met een reis naar Zuid-Afrika? Heerlijk ontspannen op een droomstrand na je safari avontuur. Vraag je reisagent naar de mogelijkheden. Meer over Mauritius.

③ Eilandhoppen in Afrika
Combineer 3 exotische eilanden in de Indische Oceaan en beleef meer: het indrukwekkende Franse eiland Réunion, paradijselijk Mauritius en het ongerepte Rodrigues. Kijk op airmauritius.com voor de nieuwste aanbiedingen.

Win twee kaartjes voor de film Born to be Wild

Ben jij een dierenvriend? Ga dan naar Born to be Wild. Op het enorme scherm van het Omniversum lijken de dieren net echt!

beantwoord de prijsvraag

Oproep: columnist gezocht!

Ga jij binnenkort voor langere tijd naar Afrika? En deel je graag je reisverhalen met een groot publiek? Stuur ons een mailtje en wie weet word jij onze nieuwe columnist!

MAIL: CONTACT@ZUID-AFRIKA.NL

Je ontvangt deze Zuid-Afrika.nl nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Facebook | Wijzig e-mailvoorkeurenAfmelden

Fotocredits: Walter Scharer


Australie.nl

Categorieën: Vakantie Internet Buitenland
Leeftijd: 65 jaar en ouder 31 t/m 64 jaar 19 t/m 30 jaar 14 t/m 18 jaar 7 t/m 13 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019