Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 44 maandag 28 oktober 2024
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Tips en trucs voor perfect gefrituurde vis
Tips en trucs voor perfect gefrituurde vis
Vis frituren kan een heerlijke culinaire ervaring zijn, maar het vereist wel behoorlijkwat kennis en vaardigheid. Elk detail telt, van de keuze van de vis tot de bereiding en het daad­werkelijke frituurproces. Zo blijkt uit de onderstaande ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Akkoord TAC’s makreel, haring en blauwe wijting
De Noord Atlantische kuststaten – Europese Unie, Faeröer, Groenland, IJsland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk – hebben een akkoord over de vangst en het beheer van makreel, At...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Veiling voor het verwerken en verpakken van vis en schaaldieren

Vanwege de sluiting van Glenmar Shellfish in Cork (IE) organiseert Industrial Auctions, in samenwerking met E-Auctions, een online veiling met o.a. een autoclaaf, verschillende schaaldierverwerkingsmachines, zoals een verdovingsmachine, kook- en koelsysteem, een separator, verpakkingsmachines en meer. 
Op 4 november is de kijkdag en de veiling sluit op 6 november. Ga snel naar de website, bekijk de kavels en plaats je bod!

Naar de veiling
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Ode aan de oester
Heb je ooit stilgestaan bij het wonder dat de oester is? Klein, glanzend, en vol mysterie. Oesters dragen een rijke geschiedenis met zich mee die ons terugvoert naar de oudheid, to...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
‘Ik help klanten graag met hun recepten’
Na haar eindexamen begon Anna Romkes (18) met een zorgopleiding. Na drie dagen miste ze haar bijbaan bij de viswinkel zo erg, dat ze stopte met de opleiding en een vaste baan in de...
Lees verder
Alea Publishers banner
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Onderzoek CBS: jongeren maken de ongezondste voedingskeuzes
65-plussers maakten in 2023 de gezondste keuzes wat betreft voeding. Tieners aten het vaakst ongezond. Dat blijkt uit de Gezondheidsenquête/Leefstijlmonitor 2023 van het CBS, in sa...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, BeverageNL en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2024 Alea Publishers