Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets
Klimmen als de beste
Verbeter je klimvermogen

Om te klimmen als een profrenner moet je de fijnere dingen in het leven uit de weg gaan en zorgen dat je lichaamsvetpercentage in de enkele cijfers belandt. Óf je houdt het leuker en je probeert je klimcapaciteiten met deze tips te vergroten.

Fiets
nieuw bij La Machine
De LMCC Performance Line

Een smaakvolle, lichtgewicht wielerjersey in 3 prettige kleurstellingen (en een heerlijk klassieke bijpassende bib short) voorzien van een uniek patroon geïnspireerd door de ontsnapping uit het soms schijnbaar eindeloze doolhof van het dagelijks leven. Laat al je zorgen achter je, met niets dan de wind in je rug en de vrijheid voor je uit! Gratis verzending tijdens de Tour de France.

Fiets
Nieuwe mtb's, gravelracer, cyclocrosser
Merida 2020 Offroad

Merida is al klaar voor volgend jaar. Met een nieuwe Merida One-Twenty RC en een dikke broer, de One-Forty. Let's Rock’n Roll! Ook de Silex gravelracer is vernieuwd en de Mission cyclocrosser is verwend met schitterende lak. Redacteur Rob mocht overal al lekker mee rondcrossen. Zijn eerste indrukken vind je op de site.

La Machine x Fiets
Tour de Paris

Terwijl de renners zwoegen over de Franse wegen ga jij gesoigneerd de straat op met het La Machine x Fiets Tour de Paris T-shirt. Tijdens de Tour de France krijg je het T-shirt gratis thuisgestuurd. Bekijk 'm snel in de shop!

Fiets
Fiets
Tour de France 2019
Overzicht prijzengeld

De Tour de France is ondertussen een weekje op weg. Hoeveel valt er nu eigenlijk te verdienen met drie weken vol gas door Frankrijk rijden? We zetten al het prijzengeld op een rij. Voor de bolletjestrui, het beste team, de witte trui en uiteraard voor de winnaar van de gele trui. Wist je bijvoorbeeld dat de strijdlustigste renner van de dag €2.000 op zijn rekening mag bijschrijven?

Fiets
Mtb-Zillertal
Tracks&Trails in het hart van Tirol

Of je nu klimgeit of trailtijger bent, je bent in het Tiroolse Zillertal aan het juiste adres. Wordt in veel gebieden de klassieke tochtenrijder tegenwoordig een beetje vergeten, in het Zillertal koesteren ze hun roots. Er ligt 1.200 kilometer aan toerroutes! Maar spannende singletracks rijden kan natuurlijk ook. Er zijn hele mooie aangelegd boven Zell en Gerlos. Aardig van het Zillertal: wie de bus of een gondel pakt, betaalt niks extra’s voor z’n bike!

Foto: Jarno Schurgers

Fiets
Getest
Bianchi Oltre XR4 Disc

De nieuwe Bianchi XR4 Disc is er, voorlopig in vier uitvoeringen. Met Ultegra Di2, Dura-Ace, Super Record en Dura-Ace Di2. Respectievelijk 7399, 8999, 10.490 en 11.490 euro. De XR4 Disc heeft de looks van de XR4, maar is uiteraard opnieuw ontworpen. Het Oltre XR4 Disc frame en de vork zijn ontworpen voor bredere banden tot 28 millimeter. De extra vrije ruimte verbetert comfort en grip.

Fiets
Blessure Dumoulin
Herstel wil niet vlotten

Tom Dumoulin is nog niet in staat om volle bak te trainen, dat laat zijn ploeg in een persbericht weten. Uit een nieuwe MRI-scan blijkt dat een scheurtje in een pees zijn rentree voorlopig in de weg staat. “Op dit moment is de pees de beperkende factor. Voorlopig zal het voor Tom blijven bij herstellen en zit een rentree er nog niet in”, laat men weten. Het is dus maar de vraag of de Vuelta a España haalbaar is voor de Giro-winnaar van 2017.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer