 |  | Vanaf woensdag 18 maart 2020 slaan het Maartensdijkse Landwaart Culinair en het Vreelandse De Nederlanden (1* Michelin) de handen […] |
|  |  | Ondernemer Frank Streefland van restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk gaat gasten de gelegenheid bieden een maaltijd te […] |
|  |  | Het omzetverlies binnen de horeca loopt minstens net zo snel op als het aantal coronabesmettingen. Reisbeperkingen, het advies om […] |
|  |  | Afgelopen zondag was een grote klap voor de horeca, met het sluiten van cafés en restaurants. Op deze manier dragen […] |
|  |  | De Nederlandse horeca zit op slot. Sinds afgelopen zondagmiddag 18.00 zijn alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland minstens […] |
| ![Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog, dag 5] Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog, dag 5]](http://crm01.iconneqt.nl/admin/temp/newsletters/9826/1584439773.3548.jpg?6cc0fc36) |  | Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de […] |
|  |  | Het kabinet gaat alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat bedrijven omvallen tijdens de coronacrisis. Er worden tientallen […] |
|  |  | Uit een eerste berekening van het FoodService Instituut Nederland (FSIN) blijkt dat de markt voor buitenshuis eten (foodservice) […] |
|
|
| |
|