Preston Palace

Beste meneer Do,

Niets is fijner dan onbezorgd en ontspannen van uw zomervakantie te genieten. Lekker veel vrije tijd voor leuke dingen die er echt toe doen en plezier maken. Maar hoe? Met deze zomertips verveelt u zich zeker niet in de vakantie. Maak mooie herinneringen deze zomer en geniet vooral van elkaar!

Met zomerse groet,

 

Tip 1: Last minute verblijf

Thuisblijvers en all-in genieters opgelet, er zijn nog enkele last minutes vrij deze zomer. Binnen 8 dagen kunt u kosteloos annuleren, dus boek zonder zorgen!

Boek de zomer!
 
 

Tip 2: Voordeeltip

Wij Nederlanders zijn gek op korting. Boekt u voor 31 augustus? Dan krijgen kids t/m 17 jaar 50% korting. Leuk voor nu of alvast voor later na de zomer!

Profiteer nu!
 
 

Tip 3: Upgrade all-in

Niet genoeg gekregen van het ruime all-in aanbod? Boek een verlenging tot 14:00 of 18:00 uur en geniet extra lang van de faciliteiten!

Boek een verlenging!
 
 

10 augustus 2019

Tip 4: Uitgaanstip

Who run the world? Girls! Dameskorting in combinatie met een gezellig avondje uit, zonder u druk te maken over de kosten. Viert u het feestje mee in Preston Palace? Bemachtig snel een kaartje met € 19,50 korting per dame!

Hier wil ik bij zijn!
 

Tip 5: Dagje erop uit

Spontaan een dagje uit of de zomeravond gezellig met elkaar vieren. Het juiste adres met verrassende faciliteiten. Bekijk de onbeperkte mogelijkheden!

Vind uw all-in arrangement!
 
 

Tip 6: Animatieprogramma

Even geen zorgen, maar lekker uitrusten. Er is genoeg te doen voor de kids! Dansen met Preston of Alice of klauteren in de Spelotheek, alles mag!

Genoeg vertier!
 
 

Bezoek ons ook op prestonpalace.nl

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Meld u hier af.