Nederlands Visbureau: 'Dit staat er in 2022 op stapel'
 
VIS Magazine
 
 
 
Tips & tricks voor visbeslag
 
Er gaat weinig boven een krokant gebakken visje. Maar wat is het beste visbeslag? Gebruik je voor mosselen ander beslag dan voor een kabeljauwloin? En wat is de ideale verhouding bloem - vocht?
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Wie gaat er betalen voor duurzame vis?
 
Deze vraag stond centraal in het tweede deel van het programma van Pointer over duurzame visserij, dat 27 februari op tv te zien was. Volgens wetenschappers, banken en vissers is de overheid er de afgelopen jaren onvoldoende in geslaagd om toekomstperspectief te bieden.
 
Lees verder
 
RIVM: eet één keer per jaar vis uit de Westerschelde
 
Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat het niet verstandig is om vaker dan één keer per jaar vis uit de Westerschelde te eten. De vissen nemen zoveel van de schadelijke stof op dat bij consumptie van een kleine hoeveelheid de pfas-normen al worden overschreden.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
Plannen Nederlands Visbureau voor 2022
 
In het eerste nummer van Vismagazine deelt het Nederlands Visbureau de plannen voor 2022. Wat staat er allemaal op stapel? 
 
Lees verder
 
De visbranche in de media
Week 8
 
Oorlog in Oekraïne, een herintredende visser en de productie van visvervangers. Welke berichten zagen we de afgelopen week voorbij komen in de media?
 
Lees verder
 
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!
 
Wilt u naast het nieuws van Vismagazine ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie, vlees- of bakkersbranche? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op de nieuwsbrief EVMI, Vleesmagazine, Bakkers in bedrijf, Vakblad IJs, Pompshop, More than Drinks en VoedingNu.
 
Inschrijven voor de nieuwsbrief
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Een nieuw recept voor de voedingssector
 
We zitten niet alleen in een energietransitie, maar ook in een voedseltransitie. En dat is geen toeval: beide zijn onlosmakelijk met de verandering in ons klimaatbewustzijn verbonden. In hun boek The Future of Food – Een nieuw recept voor de voedingssector houden auteurs Jorg Snoeck en Stefan Van Rompaey de belangrijkste ontwikkelingen die plaats (zullen) vinden tegen het licht. Aan de hand van voorbeelden, zowel dicht bij huis als aan de andere kant van de wereld.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 1 | februari 2022
 
Vismagazine is vernieuwd. Het eerste nummer heeft als thema witvis. Met onder andere:
  • Noordzeevisserij steeds duurzamer
  • Bosten Seafood gaat voor luxe
  • De Nooijer is scherp op kwaliteit
  • Tips & tricks voor visbeslag
  • VNV-directeur zet in op ledengroei

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers