Ongelijkheid - nieuwe column Johan Nooitgedagt
 
VIS Magazine
 
 
 
Uit Vismagazine 3
Turbulente ontwikkelingen
 
Hoe houd je met een personeelstekort of wisselend personeelsbestand de hygiëne binnen jouw bedrijf op pijl? Hygiëne-adviseur Henk van Liempd van FoodBase vertelt er meer over in dit artikel
 
Lees verder
 
Bedrijfsinformatie
MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing
 
De universele flowpacking-oplossing W 500 biedt een hoge mate van flexibiliteit voor het verpakken van vis en visproducten. De nieuwe flowpacker ondersteunt het gebruik van plasticbesparende folies en op papier gebaseerde materialen. Kom naar IFFA en oordeel zelf.
 
Lees meer over de W 500
 
 
‘Wie weet word ik ooit eigenaar van een viszaak’
 
Justin Spier (20) is bijna klaar met zijn opleiding Verkoopmedewerker vis bij SVO vakopleiding food, maar nog lang niet uitgeleerd. Hij wil uiteindelijk leermeester worden. “Wie weet word ik ooit eigenaar van mijn eigen viszaak.”
 
Lees verder
 
Opbrengst eerste kistje Meischol naar Stichting Hulphond
 
Stichting Visserijdagen Urk organiseert op 23 mei de veiling van het eerste kistje Meischol. De opbrengst van deze veiling gaat in 2022 naar Stichting Hulphond Nederland. De organisatie hoopt op een recordopbrengst.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
 
 
‘Dure kreeft is niet voor elke horecazaak rendabel’
 
“Vanuit onze visafdeling hebben wij de mogelijkheid om levende kreeften uit te leveren aan onze klanten”, zegt Guus Duenk van Chefs Culinar Nederland. “Een modern en ruim homarium fungeert als tijdelijke verblijfplaats."
 
Lees verder
 
Ongelijkheid
Column Johan Nooitgedagt
 
Het is blijkbaar de enige oplossing om boeren en vissers uit te kopen zodat andere activiteiten door kunnen gaan. Of het nu om Schiphol, TATA-Steel of de kolencentrales gaat; dit meten met twee maten gaat maar door.
 
Lees verder
 
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
Elke dag om 15.00 uur klaar
 
In het boek Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar geeft Björn Deusings praktische tips over time management en slimmer werken. Hij belooft hogere productiviteit, meer rust en een zes-urige werkdag. Want je kunt jezelf heel veel tijd besparen als je beter organiseert, realistischer plant, op een slimme manier omgaat met complexe taken en ophoudt met jezelf (en anderen) van het werk te houden.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 3 | april 2022
 
Dit nummer van Vismagazine heeft als thema schelpdieren. Met onder andere:
  • Schaal- en schelpdieren: eiwitbron van de toekomst
  • Seafood Kijkduin
  • Vishandel Bruin-Vis
  • Voedselveilig werken
  • Gastologie zorgt voor klantvriendelijkheid

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2022 Alea Publishers