Tony Neef speelt hoofdrol in Elisabeth in Concert

1 jaar geleden


Text only:

8 t/m 24 juni - Paleis Soestdijk
 

Deze e-mail niet goed weergegeven?

Vandaag is de cast van Elisabeth in Concert gepresenteerd op het bordes van Paleis Soestdijk. Naast bekende musicalsterren als Pia Douwes en Stanley Burleson zal ook niemand minder dan Tony Neef dit jaar te zien zijn in de concertreeks: "Eindelijk mag ik van de daken schreeuwen dat ik de rol van Luigi Lucheni ga vertolken. Het is een eer om onderdeel te zijn van zo'n uniek concert op de zeer mooie locatie Paleis Soestdijk. Ik kan niet wachten om deze rol te spelen."
Daarnaast werd bekendgemaakt dat de laatste 3 shows in verkoop zijn gegaan! Ook op 19, 20 en 21 juni zal de concertversie van de bekende musical te zien zijn op Paleis Soestdijk. Een unieke locatie waar het indrukwekkende verhaal van keizerin Sisi nog meer lading krijgt. Wil jij bij hét openlucht-evenement van het jaar zijn? Wacht dan niet te lang en boek nu je kaarten!
Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk, door het Oostenrijkse volk nog altijd liefkozend Sisi genoemd. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde - een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama.
Elisabeth in Concert wil je niet missen! Boek nu en verzeker jezelf van de beste plaatsen bij deze bijzondere uitvoering. Liever telefonisch boeken? Bel Eventim op 0900 - 100 10 30 (45cpm).
contact /
afmelden
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Fotografie: Roy Beusker, Joris van Bennekom, Paleis Soestdijk - paleissoestdijk.nl en R.M. van de Kant

Musicals.nl

Categorieën: Theater Uitgaan
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019