ELF Voetbal nieuwsbrief van 09-02-2022
Top 10: Dit zijn de teams met de meest negatieve transferbalans in de laatste tien jaar

In de afgelopen tien jaar zijn de bedragen die uitgegeven worden op de transfermarkt naar recordhoogtes gestegen. De grootste clubs uit Europa geven monsterbedragen uit. Vaak meer dan dat er uiteindelijk via transfers weer terug in het laatje komt. Deze tien ploegen zette in de afgelopen tien jaar de negatiefste transferbalans neer.


lees verder
Samenvatting PSV - NAC Breda

Noni Madueke is terug! En we zullen het weten ook. De Engelsman blonk woensdag uit met een prima optreden tegen NAC Breda. PSV zit in de koker voor de halve finale van de beker, en dat was even geleden. Hieronder de hoogtepunten!

lees verder
Nieuwe PANNA! met Koning Kylian, Akkamist, Jill Roord, Guus Til, wereldelftal Ajax en gratis voetbalplaatjes!

Wie wordt de nieuwe voetbalkoning? Cristiano Ronaldo is te oud en Lionel Messi is over zijn top heen. PANNA! kon maar een troonopvolger bedenken: Kylian Mbappé. Lees in ons nieuwe nummer waarom. Ook zijn er interviews te lezen met OranjeLeeuwin Jill Roord, met YouTube-ster Akkamist, met Ajax' directeur voetbalzaken Marc Overmars, we ontleden Guus Til en nog veel meer! Deze keer met een gratis zakje Champions League-voetbalplaatjes van Topps!

lees verder
Nederlanders over de grens: Spitsen op schot in België

De Belgische competitie is dit seizoen een heus spektakel. Promovendus Union Saint-Gilloise gaat fier aan kop en topclubs laten het afweten. Ook enkele Nederlanders grijpen een hoofdrol in de Jupiler Pro League. Deze spitsen zijn flink op schot.

lees verder
Interview Alfred Finnbogason: "Iedereen wilde met Marco van Basten op de foto, hij was onze ster"

Alfred Finnbogason meldde zich tien jaar geleden bij het Abe Lenstra Stadion als een nog vrij onbekende IJslander, maar groeide uit tot een doelpuntenmachine. De spits vertrok twee jaar later als topscorer van de Eredivisie. "Ik had een bijzondere klik met Hakim Ziyech, die aanvankelijk nog bij de beloften speelde."

lees verder
Vertrek Overmars aderlating Ajax: dit waren zijn beste aankopen

Marc Overmars heeft zondagavond zijn taken neergelegd bij Ajax vanwege een groot schandaal rond zijn naam. De directeur voetbalzaken zou seksueel grensoverschrijdende berichten aan meerdere vrouwelijke collega's hebben gestuurd. Het nieuws rond Overmars is dramatisch nieuws voor Ajax, ook omdat hij een uitstekende directeur was. Hij haalde verschillende topspelers naar de club. 

lees verder
Hans Gillhaus over gewonnen Europa Cup met PSV: "We haalden twee nachten door"

In 1988 won PSV de landstitel, KNVB Beker en de Europa Cup I. In de finale droeg Hans Gillhaus het rugnummer 11. Het getal dat hij tijdens zijn zestienjarige profcarrière het vaakst droeg. "De Europa Cup was nooit als doel uitgesproken." Sinds oktober is de Vughtenaar weer werkzaam bij PSV.

lees verder
Hoe Wout Weghorst Burnley moet gaan behoeden voor degradatie

Het hing al een tijdje in de lucht, maar op deadline day kwam het nieuws dan eindelijk naar buiten dat Burnley Wout Weghorst heeft binnengehaald. De goaltjesdief maakt na vier jaar Wolfsburg de overstap naar het regenachtige Burnley. De fans hebben hoge verwachtingen van de Nederlander. Hij moet ervoor zorgen dat Burnley volgend seizoen alsnog in de Premier League speelt. Weet Wout Weghorst het tij te keren voor de laagvlieger?

lees verder
Interview Magnus Mattsson: "Na mijn voetbalcarrière hoop ik van muziekproducent mijn baan te maken"

In het shirt van NEC scoorde Magnus Mattsson tegen Feyenoord en PSV. Naast het veld heeft de 22-jarige Deense aanvallende middenvelder ook diverse succesvolle producties op zijn naam staan. Hij verzorgde de beats in nummers van r&b- en hiphopartiesten en maakte de muziek bij enkele korte tv-series en YouTube-video’s. "Als producent vind ik mijn uitlaatklep. Na mijn voetbalcarrière hoop ik daar mijn beroep van te maken. Al is de concurrentie ook hier groot."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Newcastle United - Brighton & Hove Albion05-03-2022
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Tottenham Hotspur - Everton FC05-03-2022
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Manchester City - Manchester United05-03-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
  
Liverpool FC - West Ham United05-03-2022
Number 1 Voetbalreizen
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Hertha BSC - Eintracht Frankfurt05-03-2022
Voetbaltrips.com
Number 1 Voetbalreizen
 
Bekijk alle voetbalreizen