Dit zijn de favorieten van onze bezoekers
Gratis €20 + kans op €152,7 miljoen + gratis VIP kaart
Als je deze maand meespeelt met de Vriendenloterij, dan ontvang je sowieso €20 op je bankrekening. Verder maak je kans op €152,70 miljoen en ontvang je een VIP-kaart. Met de VIP-kaart krijg je gratis toegang tot 135 musea. Stoppen kan op elk moment. 
Speel nu mee →
Gratis €60 + gratis aansluiting + 50% korting bij Lebara
Lebara is nu wel heel voordelig! Als je nu overstapt naar een sim only van Lebara dan ontvang je Bol.com cadeaukaart t.w.v. €60, betaal je geen aansluitkosten t.w.v. €15, krijg je €50 kortingsvoucher van Corendon en ontvang je 6 maanden lang 50% korting op je abonnement. Niet tevreden? Geld terug!
Waanzinnige actie →
Gratis looproutes van Natuurmonumenten
Natuurmonumenten heeft een flinke lijst met looproutes voor je verzameld. Je kan de routes gratis bekijken en lopen. Wil je er dus even tussenuit glippen? Bezoek dan één van de gratis routes van Natuurmonumenten.
Via Gratis.nl →
Geldprijzen met online spelletjes
Ben jij goed in online spelletjes? Strijd dan nu tegen andere spelers en maak kans op verschillende geldprijzen. Op de site vind je spelletjes zoals Solitaire, Sudoku, Buuble Shooter, Bingo en nog veel meer spelletjes. Je eerste speeltegoed is gratis!
Via Gratis.nl →
Gratis 2 weken hondenbrokken ★★★★★
Maak nu gratis kennis met tails.com. Zij bieden hondenvoer aan aangepast op ras, grootte en andere wensen. Zo krijgt je hond altijd de juiste voeding binnen. Meld je aan, beantwoord vragen over je hond en ontvang hondenvoer op maat. Exclusief 2 weken gratis, inclusief maatbeker bij gebruik van de code GRATIS2
Gratis proberen →
Gratis Zwanger + Babybox (vernieuwd!)
De Zwanger- en Babybox van Ouders van Nu zijn vernieuwd! Vraag nu gratis het Zwanger- en Babycadeau aan van 'Ouders van Nu' boordevol leuke spulletjes voor aanstaande moeders en pasgeboren baby's. Na de aanvraag ontvang je zowel het Zwanger- als Babycadeau gratis thuisbezorgd. Het Zwangercadeau bestaat uit een Zwanger magazine, 4 verschillende kortingen, bewaarbox en een textiel cadeau. In het Babycadeau vind je o.a. een groeimeter en stickers.
Gratis aanvragen →
Gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €15 bij TV krant
Je ontvangt nu een gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €15 bij een jaarabonnement op TV Krant. Je ontvangt vervolgens wekelijks de tv blad in huis boordevol tv- en filmtips. Ook vind je er alles over Netflix, NLZIET, Videoland en meer.
Nergens goedkoper →
Gratis 1 nummer van EO Visie
Vraag nu een gratis proefnummer aan van Visie. Dit is een Christelijke tijdschrift van de EO en staat boordevol interviews, acties en prachtige verhalen over het leven en geloof. Uiteraard vind je in het blad ook een uitgebreide tv gids. Jij kan gratis en vrijblijvend één proefnummer aanvragen.
Gratis aanvragen →
Gratis Bol.com cadeaukaart bij Seniorenvoordeelpas
De Seniorenvoordeelpas is een voordeelpas voor 50-plussers met voordeel op online aankopen, dagjes uit en je vaste lasten. Sluit je nu aan bij de Seniorenvoordeelpas en ontvang een gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v. €20,00.
Hier aanmelden →
Gratis geursample Paco Rabanne Invictus Victory Elixir
Via Facebook kan je nu een gratis geursample aanvragen van Paco Rabanne Invictus Victory Elixir. Geldig zolang voorraad strekt. Dit is een geur voor mannen. Laatste kans, OP=OP!
Via Gratis.nl →
Gratis 1+1 op cultuur voor Amsterdammers
In februari krijg jij je 2e kaartje gratis voor culturele instellingen in Amsterdam zoals theaters, musea, concerts en bioscopen. Het enige wat je nodig hebt is het gratis bonnenboekje. Het bonnenboekje kan je overal gratis in de stad vinden, maar via deze actie kan je 'm downloaden.
Via Gratis.nl →
Laatste dag: Gratis OPPO A17 smartphone met Lebara
Je ontvangt nu de OPPO A17 smartphone t.w.v. €175 gratis in combinatie met een Lebara sim only. Daarnaast krijg je ook een gratis Corendon reischeque t.w.v. €50, profiteer je van gratis aansluiting t.w.v. €15 en ontvang je 6 maanden lang 50% korting.
Laatste dag →
Je hebt nu een voorproefje gekregen van onze acties, maar dit is nog lang niet alles! Op Gratis.nl vind je een compleet overzicht van gratis acties, dus neem ook zeker een kijkje op onze website om al onze actie te ontdekken. 
 
Bezoek Gratis.nl
Gratis.nl is onderdeel van Liondeals en verzamelt dagelijks alle gratis acties die over het internet zwerven. U staat met uw e-mailadres newsletter@newslettercollector.com ingeschreven voor de nieuwsbrief van Gratis.nl. Indien u deze e-mail niet wenst kunt u zich uitschrijven of uw e-mailvoorkeuren wijzigen. 

Wilt u contact met ons opnemen? Dan kan dat via info@gratis.nl.

Copyright © 2023 Gratis.nl, Alle rechten voorbehouden