|
|
|
Snel, makkelijk, gezond... zo ontbijten we in Nederland | Weet jij hoe de gemiddelde Nederlander ontbijt? De delicious.redactie doet 't nogal gevarieerd: de een start met yoghurt met fruit, de ander kiest havermout of overnight oats, de volgende neemt zwarte koffie of juist een smoothie. En in het weekend komen groente-omeletjes, bananenpannenkoekjes en luxe broodjes op tafel. | |
|
|
|
|
|
Nieuwe frisse salade met fruit! crushed komkommer, avocado en perziksalade | Het is saladetijd! Maak je deze met fruit en nigellazaad, koriander en munt, dan geef je de komkommer, avocado en perzik nóg meer smaak. Yvette van Boven: 'Doordat de komkommer niet gesneden maar geslagen wordt, trekt de dressing extra lekker in de groente.' | |
|
|
|
|
Nieuw van delicious. meer dan 120 recepten vol passie & smaak Onze nieuwe kookboekserie start met een culi-favoriet: Italië. In dit luxe kookboek (240 pagina's | € 29,99), vol geweldig gefotografeerde gerechten en die heerlijke Italiaanse sfeer, vind je eenvoudig te maken gerechten met lokale ingrediënten die waanzinnig goed smaken! Bestel je boek nu in onze webshop, dan betaal je géén verzendkosten en krijg je ’t z.s.m. thuisgestuurd! Of koop jouw exemplaar in de (online) boekhandel. | |
| |
|
|
|
|
Dit vindt iedereen delicious! top 10 favorieten van juni | Deze recepten hebben de afgelopen maand waanzinnig goed gescoord. Terecht, want wat is nu lekkerder dan perfecte gerechten met pesto, zalige koude soep, ultieme kabeljauw, origineel vega en toe de beste biscuitrol met rood fruit... Heb jij ze allemaal al gemaakt? | |
|
|
|
|
nu te koop: proef de méditerranée We reisden af naar de Méditerranée en namen de allerbeste recepten mee terug! Zo koken we in het julinummer van delicious.magazine authentieke gerechten uit Turkije, een moestuin-zomermenu vanaf Ibiza, ontdekken we de Catalaanse keuken en maken we een trattoria-menu uit ons gloednieuwe kookboek delicious. Italië. delicious. nr 7 ligt vanaf vandaag in de winkel & is ook te koop in onze webshop. | |
| |
|
|
|
|
|
|
VIDEO: Ontdek de kunst van aquafaba vegan chocolademousse | Chocolademousse maken is leuk & lekker. En deze is ook nog eens helemaal vegan. Chocolade smelten, het nat van kikkererwten - aquafaba - superluchtig opkloppen, wat pecannoten erover en lepelen maar! | |
|
|
|
|
|
In 30 min. op tafel vis op z'n Spaans | Ook delicious.friend Janneke Philippi heeft vakantie en kookt daarom graag snelle gerechten uit landen rond de Middellandse Zee. Neem nu deze fideuà die ze maakt met saffraan, Andalusische kruiden, verse platte peterselie en citroen, die is té lekker! | |
|
|
|
|
|
|
|