Bike Totaal

Uitgelichte topdeals

Bekijk alle aanbiedingen 
Geldig van 1 tot en met 28 februari 2019

Goede voornemens? Hou vol!

Bent u 1 januari gestart met het goede voornemen om meer te bewegen - of zelfs te fietsen -? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat het volhouden van het voornemen met deze temperaturen en weersomstandigheden even iets lastiger is. Blue monday, op 21 januari, is traditioneel ook de meest deprimerende dag van het jaar omdat veel voornemens rond die tijd sneuvelen. Met de TOPDEALS-artikelen die deze maand geselecteerd zijn, helpen we u graag een handje met uw voornemens!

  • De beste bescherming voor natte en modderige omstandigheden! Deze BBB overschoenen zijn perfect voor voor de sportieve fietser. Door ze over uw fietsschoenen te dragen blijven uw schoenen droog en schoon.
  • Pas eind maart is het na 7 uur 's avonds nog licht. Tot die tijd is het zeer verstandig om goed zichtbaar te zijn tijdens het fietsen. Dat kan met deze verlichtingsset van Axa.
  • Wilt u wat vaker de fiets pakken, maar houdt het regenachtige weer u vooral tegen? Met de handige regenponcho van AGU blijft uw kleding droog. En doordat deze poncho compact op te bergen is, kan hij zo de fietstas in.

Wist u dat?

Bij Bike Totaal kunt u een "nieuwe" tweedehands fiets of e-bike ook verzekeren. Dat is wel zo handig bij schade of diefstal. Bij tweedehands fietsen is de taxatiewaarde (of de aankoopprijs) de verzekerde waarde. Kom voor vragen langs de winkel of lees u alvast in op onze website.

Bekijk onze pagina over fietsverzekeringen 

Blog van Fietssport: 5x goede voornemens

" Kom eens uit je comfortzone en probeer een nieuwe discipline uit in 2019. Misschien gaat er wel een heel nieuwe wereld voor je open. Als je een fervent mountainbiker bent, kun je bijvoorbeeld eens kijken hoe het is om op een crossfiets te rijden."

Fietssport geeft een aantal goede tips om van 2019 uw leukste fietsjaar ooit te maken! 

Lees blog van Fietssport 


Kijk voor uw dichtstbijzijnde winkel op:

www.biketotaal.nl
verkoop@biketotaal.com
Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk de online versie.
Uitschrijven voor de mailing. Bekijk de privacyverklaring.