Bekijk en bestel: Black Friday
Beste meneer / mevrouw Do
Het is Black Friday bij de Koninklijke Nederlandse Munt! Vanaf vandaag tot en met maandag profiteert uw van mooie kortingen. U ontvangt kortingen tot 20% op geselecteerde producten: bestel nu!

Op de speciale Black Friday actiepagina vindt u enkele mooie uitgiften die u het hele weekend met korting kunt bestellen. Maar wacht niet te lang: sommige producten hebben een beperkte voorraad en zijn snel uitverkocht!

Zo is de Themaset 2022 nu met korting verkrijgbaar. Ook de uitgiften rondom het Verdrag van Maastricht zijn dit weekend extra voordelig. Schaatsheld Sven Kramer werd vorig jaar vereeuwigd op een penning: deze en andere sportieve uitgiften zoals voor Bibian Mentel zijn nu ook terug te vinden op de speciale Black Friday pagina. Bekijk alles en bestel met korting!

Extra voordeel tijdens Black Friday
Tijdens Black Friday profiteert u van extra voordeel! Bij orders vanaf €50 ontvangt u een speciale 2024 kalender* ontworpen door de Koninklijke Nederlandse Munt. Bij orders boven €100 krijgt u ook een speciale kerstpuzzel*, perfect voor tijdens de kerstdagen! 

*De giveaway producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Populaire uitgiften
Bekijk en bestel: Verdrag van Maastricht Vijfje 2022 Zilver Proof
Bekijk en bestel: Sven Kramer penning Zilver 1 ounce
Bekijk en bestel: Mentelity Foundation penning in coincard
Bekijk en bestel: Tarzan of the Apes penning in coincard
Bekijk en bestel: Zilveren Dukaat ‘Kasteel Duivenvoorde’ 2021
Bekijk en bestel: Themaset 2022
Privacy  •  Voorwaarden